az UngParty Virtuálé része | készíti: Balla D. Károly | A szerző napi blogja: BDK BLOG | bázis blogja: BDK.BLOG.HU | webmagazinja: BDK Online | írói oldala: Balla D. Károly | eligazító oldala: BLOGFŐ

Goole-helyezés javítása: optimalizálási technikák a Google Pingvin és Kolibri után: kulcsszavak helyett keresőkérdések és adekvát válaszok a linképítésben

Boríték címzése - levél helyes címzése

így kell helyesen megcímezni a borítékot // Más: válaszlevél //

HONLAP optimalizálás

bdk seo keresőoptimalizálás


borítékcímzés - címzésminta


Vállalom honlapok előbbre mozdítását a Google-listákon. Részletek:

Keresőmarketing - SEO - Honlapoptimalizálás

Google honlapSEO, Keresőoptimalizálás

Honlapok Google-optimalizálása

boríték címzése, levél címzése
   

Ezt az oldalt a rá eső gyakori Google-keresések miatt alakítottam át. Eredetileg egy válaszlevél tartalmát közreadó blogbejegyzés volt (lásd), ám az ebben szereplő kifejezések és boríték-kép miatt a webhely előkelő helyre került a következő kifejezésekre adódó Google-keresések találati listáján: boríték címzése - levél címzése - boríték címzés - levél címzés - borítékcímzés - levélcímzés. Ettől kezdve napi több tucat találat érte a webhelyet. Ezért egy idő után úgy döntöttem, hogy tényleges segítséget nyújtok azoknak, akik az én oldalamra kattintanak az adott témát érintő információk megszerzése céljából.

 

Az eredeti blogbejegyzés
(alább kissé felújított formában és eredetileg: Válaszlevél Orbán Viktornak)

  NAPI FRISSEK:

Legutóbbi könyveim:


 

 

 

 

 

 

 

 
UngParty Manzárd
Balla D. Károly oldala

06. febr. 24.

Közélet A névnapom elég rég volt, a születésnapom pláne, vajon mit akar tőlem Orbán Viktor a Szovjet Hadsereg napján érkezett tegnapi levelében?

A címzés majdnem pontos, az irányítószám nem stimmel, a többi igen. A feladó neve kétszer akkora betűből van, mint a címzetté. Személyes üzenet, áll a borítékon, de mire elkezdi a levelét, addigra az elnök úr elfelejti a nevemet, inkább tisztelt határon túli honfitársaként szólít meg. Ez se igazán stimmel, de arről alább. Nyilván körlevélről van szó, a kék golyóstollal rótt aláírás azonban, úgy tűnik, eredeti és nem sokszorosított. Nézzük azonban a tartalmát. (Olvasható méretben: 1. oldal | 2. oldal) És nézzük tegnapi válaszomat, amelyben viszonzásként én is a saját nevemet írtam nagyobb betűvel.:

SZEMÉLYES ÜZENET
BALLA D. KÁROLYTÓL

Orbán Viktor
1088 Budapest, Szentkirályi u. 18.
valasztas2006@fidesz.hu

TISZTELT FELADÓ!

Ön a nekem küldött, iktatószám nélküli, január 30-án kelt kéretlen levelében a közelgő választás tétjéről szólva többek közt ezt írja:

Az Ön szájából ennek a kijelentésnek számomra nincsen hitele, hiszen Ön számos esetben - kijelentéseivel és tetteivel egyaránt - nagyban hozzájárult a magyarság megosztásához, szétszakításához. Hogy egy engem is érintő konkrétumot is említsek: Ön és az Ön pártja nem hárította el a Magyarok Világszövetségének a kettős állampolgárságra vonatkozó népszavazási kezdeményezését, mi több, mellé állt az ügynek, résztvételre buzdított és - mint oly sokszor - megpróbálta belpolitikai célokra felhasználni a határon túli magyarság szorongatott helyzetét. Ön nevét és tekintélyét adta egy politikai ámokfutáshoz, egyértelműen pozitív állásfoglalásra késztette a magyar állampolgárokat egy olyan kérdésben, amelyre nem lehetett jó választ adni. Ezen felül még azt is sugallta, hogy aki nem az Ön és a pártja megkívánta módon szavaz, az nem becsületes magyar ember. Szerintem ez tisztességtelen, magyarellenes és antidemokratikus magatartás volt az Ön részéről, amelyet magyarként, demokrataként és határon túliként egyaránt elutasítok, kivált azért, mert Ön énrám, határon túli magyarra hivatkozva ragadtatta magát érzelmi zsarolásra.

De léphetnénk hátrább az időben, említhetném, hogy az Önök kormányzása idején alakult ki és épített maga köré védfalat az a határon túli klientúra - legalábbis Kárpátalján így történt -, amely nem az adott nemzeti kisebbség, hanem a saját érdekeinek a védelmében működve kisajátítani igyekezett minden "magyar ügyet", lehetetlenné téve a külső kezdeményezést, pártérdekeknek rendelve alá a civil érdekeket, saját alattvalóivá téve azokat, akik csak közvetítésével juthattak hozzá különböző támogatásokhoz, magyarországi tanulási, képzési lehetőségekhez. A kárpátaljai magyarok vagy arra kezdtek törekedni, hogy a kedvezményezettek kedvezményezettjei legyenek, vagy elfordultak a nemzeti értékek mentén szerveződő formációktól. Csoda-e, hogy amikor egy másféle elveket valló és más gyakorlatot folytató (de azonos súlyú, bár más jellegű hibákkal terhes) ellenszervezet fellépett és a 2002-ben hatalomra került magyarországi koalícióban támogatóra talált, akkor végletessé vált a magyarság kettészakadása, amely mára oda vezetett, hogy a kárpátaljai magyarság képtelen kollektív jogait hatékonyan érvényesíteni, hosszú évek óta először nem lesz képviselője az ukrán törvényhozásban, és a helyi hatalomért folytatott harcban is egymás ellen indulnak jelöltjei. Mindebben Önnek, tisztelt Feladó, tevőleges szerepe volt, kérem tehát, ne jöjjön nekem a magyarság egységbe kovácsolásával, ne jöjjön azzal, hogy

- mert Ön és az Ön pártja ennek az egységnek a legfőbb bomlasztója, nem pedig kovácsa.

Végül engedje meg, hogy tudomására hozzam, nem vagyok az Ön honfitársa, lévén ukrán állampolgárként és születésemtől a mai napig állandó itteni lakosként élek Kárpátalján, így ha akarnék, sem tudnék a Fideszre szavazni. Hogy akarnék-e, az a fentiekből, gondolom, kiderül. Egyben kérem, szóljon kollégájának, az MSZP elnökének, hogy ha meg akarja kímélni magát a válaszomtól, ő már ne küldjön levelet; kár a 170 Ft-ért.

Tisztelettel köszönti:


Balla D. Károly

Ungvár, 2006. február. 23.

--------

(Tegnap a levelet elküldtem a Feladónak és néhány szerkesztőségbe is. Ma két apróbb stiláris javítást vittam a szövegbe, ezzel adom közre.)

 

manzárd

LEGFONTOSABB OLDALAIM:

UngParty.net

Blog.hu

Blogspot

 

WordPress

postr - blog.com - tumbrl

Google sites

Főbejáratok, gyűjtőlapok:

Archívumok

SEO

 

 

© Balla D. Károly
Honlapok optimalizálása
A korszerű honlapoptimalizálás elmélete és gyakorlata a kárpátaljai BDK munkássága nyomán viseli az ARVISURA_SEO megnevezést, amely tartalmi alapú, kreítav és az eredendő web-jelleg átlényegítésére bazírozó keresőoptimalizálás eljárásait összegzi a keleti egzisztencialista filozófiai tételeit követve.
SEO - munka

Az arvisurák a keleti védikus könyvekből veszik kezdetüket, innen származik a linképítő technikába átvett diszperziv optimalizációs technika, amely a Google-optimalizálásnak új lendületet adott.

és még ezek is


pr télikert. cikk- seo Transzferár nyilvántartás, pánikbetegség kezelése Budapest | | keresőoptimalizálással első helyre kerülés || honlap ru telikert
Budapesten és Kárpátalján egyaránt szövegírók működnek a seo-projektumok megvalósításán a hatékony keresőoptimalizálás és kreatív linképítés új módszereinek alkalmazásával. A minőségi és google alapú honlapoptimalizálási arvisura a legeredményesebb eljárás, a linképítő lambéria technológia a télikertekben profi jellegű. Szakszerű weboldal optimalizálás folyik a diszperziv link építés módszerével. Egyszersmind a kárpátaljai piréz agorafóbia optimalizálás frissült 2015. április 14-én a szorongásos pánikbetegség kezelő télikert építő szolgáltatás segítségével Ungváron. Seo Google megoldások a keresőmarketing területén. PR-cikk és honlapszöveg írás.

Boríték címzés - levélcímzés - külföldi levél megcímzése

POSTAI boríték címzése, postai levél helyes címzése - külföldre hogyan kell helyesen megcímezni a borítékot? Milyen a pontos címzésminta? - irányítószám, borítékcímzés, posta, levélboríték, külföldi levél megcímzése, sorrend a borítékon, megcímzett borítékok képe, a helyesen megcímzett levél így néz ki, postai küldemények címzése külföldre és belföldre, amerikába, a helyes címzés milyen?, megcímez, hogyan, kell

Seo-Arvisura


Honlapoptimalizálás
. Kreatív linképítés, google optimalizálás, seo, arvisura, keresőoptimalizálás, arvisurák, keresőmarketing