2010. június 26., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 93. (956.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Árny-oldal
Mozaik
Sport
Hírszertár

Berlin. Lapértesülés szerint visszatér korábbi sikerei színhelyére, vagyis a Bayer Leverkusenben folytatja pályafutását a német válogatott sérült csapatkapitánya, a vb-ről lemaradt Michael Ballack. Az utóbbi négy évben a Chelsea-ben szerepelt 33 éves középpályást a Bild című újság beszámolója szerint a Leverkusen és a 2009-es Bundesliga-győztes VfL Wolfsburg csábította, végül a 12 millió eurót kínáló leverekuseniek ajánlatát fogadta el. Az újság úgy tudja, a felek már mindenben megállapodtak, és hamarosan aláírják a két évre szóló szerződést.

Paks. Tököli Attila, a korábbi 22-szeres magyar válogatott csatár, korábbi gólkirály a Paksi FC együttesétől a Kecskemét csapatához igazolt. A 34 éves Tököli többek között a Pécs, a Ferencváros és a Dunaferr csapatában is játszott. Legutóbbi klubjában 76 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 42 gólt lőtt.

Madrid. Utcát neveznek el Puskás Ferencről, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról. Özvegy Puskás Ferencné arról tájékoztatta a FourFourTwo magazin honlapját, hogy a spanyol főváros önkormányzata határozatot hozott, amelyben elrendeli, hogy Madrid Vicálvaro nevű negyedében a Gran Vía del Sureste sugárutat és a Casa de Tilly utcát összekötő útszakaszt ezentúl Puskás Ferenc utcának hívják Madrid briliáns futballistájának emléke előtt tisztelegve.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó