2010. június 26., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 93. (956.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Árny-oldal
Mozaik
Sport
Sötét percek
Fiatalkorú bűnözők

Sorozatos lopások elkövetésének alapos gyanújával vettek őrizetbe két tizenegy éves fiút a técsői rendőrök. Az unatkozó gyerekek Bedőházán az éj leple alatt portyáztak. Egy magányosan élő asszony házából például magukkal vittek minden mozdítható értéket. Jó szórakozásnak fogva fel a bűncselekményt, további portákra is behatoltak. A betöréseknek a rendőrség vetett véget.

Csapon gázolt a külföldi

Halálos kimenetelű balesethez riasztották a rendőrséget és a mentőket Csapon. A határátkelőhöz vezető főúton egy ötvenkét éves magyar állampolgár elvesztette uralmát Mercedes személyautója felett és elütötte az útszélen haladó gyalogost. A harmincnégy éves csapi lakos a helyszínen életét vesztette. Az ügyben vizsgálat indult, a gépkocsit lefoglalta a rendőrség.

Szomáliaiak egy Fiatban

A rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálat munkatársainak közös akciója során akadt horogra két kárpátaljai embercsempész a Beregszászi járásban. Az egyik ungvári járási település huszonkét éves lakosa vezette azt a Fiat személygépkocsit, melyet igazoltatás céljából állítottak meg a hatóság emberei. A vezető társaságában volt egy ungvári férfi is. Az ő irataik rendben voltak. A hátsó ülésen helyet foglaló négy fekete bőrű férfi azonban semmilyen személyazonosságot igazoló okmányt nem tudott felmutatni. Mint kiderült, Szomáliából származnak és illegális úton jutottak el vidékünkre. A négy migránst a Munkácsi Határőrosztag vette gondjaiba, az embercsempészekkel pedig a rendőrök foglalkoznak.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó