2010. június 26., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 93. (956.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Árny-oldal
Mozaik
Sport
Temetőbe kitett gyerekek

Az anyaság a legszebb dolog, ami egy nővel történhet. Ám akadnak olyanok is, akik ezt máskép gondolják és mindent elkövetnek, hogy megszabaduljanak szerelmi kalandjaik nem kívánt következményétől.

A Rahói járás egyik Tisza-menti településének lakosa a folyó mentén hazafelé tartott, amikor a fűben egy kendővel összekötött reklámszatyorra lett figyelmes. A kíváncsiságtól hajtva kibontotta a csomagot, amit a következő pillanatban ijedten dobott vissza a fűbe. A tasakban ugyanis egy élettelen kisded feküdt.

Az újszülött kisfiú tetemét bűnügyi orvosszakértők vizsgálják, mivel tisztázásra szorul, halva született-e avagy gyilkosság áldozata lett. A kicsit világra hozó lelketlen nőt is keresik.

Valamivel jobb kimenetelű eset történt Huszton, ahol a várhegyen lévő temetőben bukkantak kitett gyerekre. A sírok között bóklászó nyugdíjas asszony keserves gyereksírásra lett figyelmes. A hang után eredve az egyik sírhant tövében két kisdedet pillantott meg.

A rendőrök a járási kórház gyermekosztályára szállították a feltehetően hét-nyolc hónapos kislányt és kisfiút, akiknek szerencsére nem esett bajuk. Az édesanyjukat egyelőre nem találják. A rendőrség tájékoztatója szerint nem helybéli hagyhatta a temetőben az ikreket.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó