2010. június 22., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 90. (953.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Házunk tája
Sport
Hírszertár

Silverstone. Talmácsi Gábor a befutó előtt három körrel kiesett a Moto2-világbajnokság ötödik futamán, a Brit Nagydíjon. A futamot a második helyről indult francia Jules Cluzel nyerte a svájci Lüthi előtt.

Madrid. A Real Madrid megegyezett a Benficával Angel di María átigazolásáról a Marca értesülései szerint. A két klub elnöke találkozott egymással, és a Real Madridról mindig jól tájékozott lap szerint 25 millió euró körüli összegért válthat csapatot az argentin középpályás.

Isztambul. Meg nem erősített török lapértesülések szerint Dzsudzsák Balázs igen közel került ahhoz, hogy a Fenerbahce játékosa legyen. Az egyik helyi hírportál beszámolója szerint megszületett a megegyezés a klubok között, így hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a klubcserét. Egyelőre egyik klub sem foglalt érdemben állást a híresztelésekkel kapcsolatban.

Maranello. Olasz lapértesülések szerint a McLaren egykori főmérnöke, Pat Fry a Ferrarinál folytatja pályafutását. Mindezt a Gazzetta dello Sport adta hírül, amely úgy tudja, hogy a McLarentől májusban távozó 46 éves szakember már meg is egyezett az olasz alakulattal, de azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor kezdi meg a munkát, és pontosan mi lesz a feladata.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó