2010. június 22., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 90. (953.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Házunk tája
Sport
Eggyel kevesebben
Félidejéhez közelít a megyei pontvadászat

A Kőrösmezői Hoverla anyagi okokra hivatkozva hivatalosan is visszalépett a megyei labdarúgó-bajnokságban való szerepléstől. A szövetség törli a korábbi eredményeit.

Félidejéhez közelít a megyei labdarúgó pontvadászat. Három fordulóval a nyári szünet előtt bátran kijelenthetjük: az elmúlt évekhez hasonlóan alakult az első kör. Az első kör derekán már körvonalazódnak az erőviszonyok.

A címvédő repülőrajtot vett és átgázolt a mezőnyön. Magabiztosan őrzi pozícióját. Az élen nyaralhat, ha hozza a kötelezőt a három fordulóban. A Kárpáti és a Borzsava nem jelenthet gondot, ám Nagy Róbert együttesének a hétvégi munkácsi kiruccanás azért nem lesz habos torta. Bár idén a Latorca-partiak önmaguk árnyékai és csak a negyedikek, képesek meglepetést okozni. A Szerednyei FC a beregszásziak nyomában lohol, egyetlen vereségét az élen állótól szenvedte el. Az éllovasok és a középmezőny között majd 10 pontos szakadék tátong. Meglepően jól kezdte a szezont a Pisztraházai Meteor, őrzi dobogós helyét. Viszont tőlük nem megszokott halvány teljesítményt nyújtott az FC Polena és a Nagyszőlősi FC, csakúgy mint a Nagybocskói Jalinka és a Viski FC. Bár még messze a vége, de "kieső" helyen áll a nagy múltú Rahói Kárpáti és az Ökörmezői Verhovina. Egy csapattól pedig el is kell búcsúznunk, a Kőrösmezői Hoverla ugye végleg bedobta a törölközőt.

A megyei labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának eredményei: Beregvidéki FC–FC Polena 2–1, Ilosvai Buzsora–Viski FC 2–4, Nagybocskói Jalinka–Pisztraházai Meteor 3–1, Ökörmezői Verhovina–Szerednyei FC 1–2, Rahói Kárpáti–Munkácsi FC 1–3, Újdávidházai Medvigy–FC Borzsava 2–0.

Sz. S.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó