2010. június 19., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 89. (952.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Árny-oldal
Sport
Hírszertár

Budapest. A Ferencváros labdarúgócsapatánál továbbra is javában zajlik a keret kialakítása a következő szezonra. Négy új játékos már érkezett, ugyanakkor a lejárt szerződésű futballisták közül Rafa Wolfe-ra és Jason Morrisonra nem tartanak igényt a vezetők, míg Ahmed Adnannak felmondtak. A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros szeretné megszerezni Kaposvárról a csatár Oláh Lórántot és a brazil védőt, Juniort.

Székesfehérvár. A Videoton FC labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Gosztonyi András, az elmúlt szezonban az olasz Bariban légióskodó U20-as világbajnoki bronzérmes szélső.

Isztambul. A török Milliyet című napilap szerint a Fenerbahce szerződtetni szeretné Gera Zoltánt, a Fulham magyar támadóját. A 31 éves játékos menedzsere, Filipovic Vladan szerint nincs esély arra, hogy Gera Törökországba igazoljon. A törökök azonban nem adják fel, s várják az Európa Liga-döntős játékos válaszát.

München. A Bayern München és Luca Toni közös megegyezéssel szerződést bontott a német bajnok és kupagyőztes klub bejelentése szerint. Toninak már jó ideje kifelé állt a rúdja a münchenieknél, a tavaszi szezont kölcsönben a Románál töltötte. Szerződése 2011 nyaráig volt érvényes az Allianz Arenában, de mivel a Bayern nem tartott rá igényt, ingyen igazolhatóvá vált. A 33 éves támadó a hírek szerint szóban már meg is állapodott a Genoával, ahol a magyar Rudolf Gergellyel alkothat csatárkettőst.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó