2010. június 15., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 86. (949.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Házunk tája
Sport
Sportvilág
Anyagi gondok a Hoverlánál

A Kőrösmezői Hoverla anyagi okokra hivatkozva lemondta a hétvégére tervezett hazai Beregvidéki FC elleni mérkőzését.

Viktor Naszkalov, a megyei labdarúgó szövetség alelnöke lapunknak elmondta, egyelőre kérdéses, hogy tudják-e folytatni a körösmezőiek a pontvadászatot.

– Amennyiben a Hoverla végleg visszalép a szerepléstől, technikai vereséggel a beregvidékieknek jóváírjuk a három pontot. Viszont amíg nem tisztázódik a kialakult helyzet, a szakszövetség elnapolt mérkőzésként tartja számon. Ezzel a Beregvidéki FC először az idei pontvadászat során második helyre szorult a tabellán. A Rahói Kárpáti óriási zakót kapott Szolyván.

Eredmények: Ökörmezői Verhovina–Újdávidházai Medvigy 0–1, Szerednyei FC–Nagybocskói Jalinka 5–0, Pisztraházai Meteor–Ilosvai Buzsora 4–0, Viski FC–Nagyszőlősi FC 3–0, FC Polena–Rahói Kárpáti 8–1, Munkácsi FC–FC Borzsava 3–0. A Kőrösmezői Hoverla–Beregvidéki FC találkozót elnapolták. Az élboly és az alsóház állása: 1. Szerednyei FC 24 pont, 2. Beregvidéki FC 22, 3. Pisztraházai Meteor 19... 12. Kőrösmezői Hoverla 5, 13. Rahói Kárpáti 5, 14. Ökörmezői Verhovina 4.

Most az ellenfél hibája sem kellett

Csakúgy, mint az előző, törökországi futamon, kettős McLaren-siker született a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon is.

A brit Lewis Hamilton nyert, honfitársa Jenson Button lett a második Montrealban. A világbajnoki sorozat nyolcadik versenyén a ferraris spanyol Fernando Alonso végzett a harmadik helyen. A 2008-ban vb-győztes Hamilton ezzel a pontverseny élére került, a címvédő Button a második, míg az eddigi első, az ausztrál Mark Webber (Red Bull) csak az ötödik helyen ért célba, lecsúszott a harmadik pozícióba.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó