2010. június 8., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 82. (945.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Házunk tája
Mozaik
Sport
Járási mustra
Elmosott fordulók

A napokig tartó özönvízszerű esőzések és a pályák használhatatlansága miatt több mérkőzést is elhalasztottak a hétvégén a járási labdarúgó-bajnokságokban.

Az Ungvári járásban az első és a másodosztály fordulóit elmosta a víz. A járási szakszövetség elnöke, Ivan Holovko csak reménykedik, hogy a hétvégén menetrend szerint folytatódhat a pontvadászat.

Az időjárási viszontagságok miatt Bereg-vidéken csak egy találkozót kellett későbbi időpontra csúsztatni. A hétvége meglepetését az alsóházban tanyázó Csetfalva szállította, ugyanis otthon tudta tartani a három pontot a középmezőnyhöz tartozó Kovászóval szemben. Az élen nem változott a helyzet, Badaló és a Beregszászi Zirka továbbra is toronymagasan vezeti a pontvadászatot.

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának eredményei: Beregszászi Zirka–Jánosi 3–0, Csetfalva–Kovászó 5–2, Badaló–Vári 2–0, Déda–Gát 3–1, Gecse–Bátyú 1–2, Nagybereg–Nagybégány 4–0. A Bakos– Zápszony találkozót későbbi időpontra halasztották. Az élboly és az alsóház állása: 1. Badaló 22 pont, 2. Beregszászi Zirka 22, 3. Bátyú 13... 12. Csetfalva 6, 13. Zápszony 5, 14. Vári 4.

A Munkácsi járásban a hétközi fordulóban három mérkőzést is a pályák alkalmatlansága miatt kellett elhalasztani. A forduló rangadójának számító Dercen–Rákos összecsapás pontosztozkodással végződött. A hétvégén bejött a papírforma.

A munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 12. hétközi fordulójának eredményei: Felsőkerepec–Nagylucska 3–5, Boboviscse–Csinagyijevo 0–1, Barkaszó–Romocsnica 2–1, Dercen–Rákos 1–1, Kljucsarki–Sztanovo 1–3. A Makarja–Iványi, Szernye–Sztrabicsevo, Kölcsény–Alsókerepec mérkőzéseket elhalasztották, míg Lavki szabadnapos volt. A hétvégi 13. forduló eredményei: Sztrabicsevo–Kljucsarki 1–0, Csinagyijevo–Lavki 8–0, Nagylucska–Boboviscse 1–0, Alsókerepec–Felsőkerepec 4–1, Romocsnica–Kölcsény 2–0, Sztanovo–Barkaszó 7–1, Iványi–Dercen 3–0. A Rákos–Szernye találkozót elhalasztották, Makarja szabadnapos volt. Az élboly és az alsóház állása: 1. Rákos 28 pont, 2. Csinagyijevo 24, 3. Alsókerepec 24... 15. Lavki 11, 16. Boboviscse 6, 17. Felsőkerepec 6.

Ugocsában a Feketeardó-"Gyula" csapata a hétvégi fordulót követően átvette a vezetést. Öt csapat is 10 ponttal követi az élen állót.

A nagyszőlősi járási labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának eredményei: Nevetlenfalu–Tiszaújlak 1–1, Szőlősegres–Feketeardó "Gyula" 1–2, Drotinci–Tiszaújhely 3–2, Onok–Szőlősvégardó 2–1, Borzsavszke–Salánk 6–1, Nagypalád–Forgolány 3–2. Fancsika és Tiszapéterfalva szabadnapos volt. Az élboly állása: 1 Feketeardó-"Gyula" 12 pont, 2. Tiszaújlak 10, 3. Fancsika 10.

Sz. S.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó