2010. június 5., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 81. (944.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Árny-oldal
Sport
Sötét percek
Éjszakai útonállók

Rájár a rúd az éjszakai élet kedvelőire. Legutóbb egy éjszaka két utcai rablást jelentettek a rendőrségnek. Mindkét sértett éjszakai szórakozóhelyről volt hazatérőben. Munkácson a támadók megverték az egyik vendéglőből kilépő férfit és tizenhétezer hrivnya értékben raboltak el tőle készpénzt, ékszert és maroktelefont. Az elkövetőket még nem találták meg. Keresik azokat a személyeket is, akik Técsőn támadták meg az egyik szórakozóhely vendégét, akitől másfélezer hrivnyát vettek el.

Eltűnt a tehén

Hiába kereste órákon át legelőre kihajtott tehenét egy huszti gazda, a jószágnak nyomaveszett. Azt már a rendőrök állapították meg, hogy az állat nem kóborolt el, hanem ellopták. A tolvajt és a négyezer hrivnyára értékelt szarvasmarhát keresi a rendőrség.

Kalóz adathordozók

Szervezett akció keretében tartottak razziát a rendőrök Beregszász piacán, amikor néhány standon az árusított műsoros adathordozókról kiderült, illegálisan kerültek forgalomba. A mintegy kétszázhetven hamisított DVD és CD származása egyelőre nem tisztázott. A kalóztermékeket elkobozta a hatóság.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó