2010. június 1., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 78. (941.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Házunk tája
Sport
Sportvilág
40 forduló óta veretlen a Beregvidék!

"Üsd-vágd, nem apád! Ne sajnáld a magyart!" – hangzott Pisztraházán a hazai szurkolók szájából a kedvenceiknek szóló buzdítás, ám az ellenfél, a Beregvidéki FC játékosai állták a pálya és a közönség "sarát".

Sőt, a mérkőzés túlnyomó többségében a hazai kapu forgott veszélyben, és csak a szerencse mentette meg a derekasan ügyködő hálóőr ketrecét a góltól. Ezzel pedig azt is elárultuk, hogy megszakadt a bajnok idei győzelmi sorozata, ugyanakkor a veretlenségi széria még tovább íródott, s jelenleg már 40 meccset számlál.

A megyei labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában egyébként kevés babér termett a vendégcsapatoknak, győzelemre egyikőjük erejéből sem futotta. A bajnokságot gyengén kezdő Viski FC viszont hengerelt, s ezzel előrelépett a táblázaton. Öt góllal küldte haza az elmúlt idényben bajnoki címre aspiráló ellenfelét az FC Polena, amely ezzel előrelépett a tabella harmadik helyére.

A 7. forduló eredményei: Nagybocskói Jalinka –Újdávidházai Medvigy 1–1, Ökörmezői Verhovina–Ilosvai Buzsora 1–1, Szerednyei FC–Nagyszőlősi FC 1–0, Pisztraházai Meteor–Beregvidéki FC 0–0, Viski FC–Rahói Kárpáti 6–1, Kőrösmezői Hoverla–FC Borzsava 1–0, FC Polena–Munkácsi FC 5–1. Az élboly és az alsóház állása: 1. Beregvidéki FC 19 pont, 2. Szerednyei FC 18, 3. FC Polena 11... 12. Ökörmezői Verhovina 4, 13. Kőrösmezői Hoverla 4, 14. Rahói Kárpáti 4.

Vettel állította meg Webbert

Mark Webber szinte végig vezetett a Formula–1-es világbajnokság hetedik futamán, a Török Nagydíjon, azonban a 48. körben összeütközött csapattársával, az őt támadó Sebastian Vettellel.

A német kiesett, az ausztrál folytatni tudta a futamot, de csak a két McLaren-pilóta mögött ért célba: a futamot Lewis Hamilton nyerte meg, a második Jenson Button, a harmadik Webber lett. A Ferrari leszerepelt története nyolcszázadik nagydíján.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó