2010. május 29., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 77. (940.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Árny-oldal
Mozaik
Sport
Sötét percek
Őrizetben a zsaroló

A pénz átadásakor csípett fülön a beregszászi rendőrség akciócsoportja egy 19 éves helyi lakost. Ezt megelőzően egy 18 éves fiú tett bejelentést a rendőrségen, hogy huzamosabb ideje zaklatják. Csapdát állítottak és a pénz átadásakor kattant a bilincs. A csalót zsarolás bűntette alapos gyanújával őrizetbe vették.

Srí Lanka-i turisták?

Nem rendelkezett tartózkodási engedéllyel az a két Srí Lanka-i férfi, akit a szolyvai rendőrök vettek őrizetbe. A helyi piacon a járőrök két gyanúsan viselkedő sötét bőrű férfira lettek figyelmesek, akikről az igazoltatásnál kiderült, törvénytelenül tartózkodnak az országban. Az előállított férfiak, akik vélhetően nem turista célból érkeztek Kárpátaljára, ideiglenes menekültszálláson várják sorsuk további alakulását.

Háborús bombák az erdőben

Névtelen bejelentés érkezett a volóci járási rendőrségre, hogy egy szkoterszki (Kisszolyva) 21 éves férfi háborús bombákat rejteget a közeli erdőben. A kiérkező rendőröknek a gyanúsított mindent bevallott és megmutatta a rejtekhelyet. Elmondása szerint a rozsdás lőszereket a patakban találta.

Nem vette észre áldozatát

Tragikus végkimenetelű közúti baleset történt a napokban a técsői járási Kolodne (Darva) község közelében. A Lada típusú személygépkocsi vezetője a 21 éves uglyai férfi állítása szerint nem vette észre az úton fekvő 50 éves kisugolykai lakost és áthajtott rajta. Az áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az ügyben nyomozás indult.

Illegális nyugdíj-kiegészítés

Az ungvári rendőrség operatív csoportja értékesítés közben egy liter kétes eredetű szeszes italt foglalt le egy helyi nyugdíjastól. Névtelen bejelentést követően egyik éjszaka a rendőrök az ungvári "részeg piacon" egy 72 éves helyi férfit tartóztattak fel. A nyugdíjas két félliteres műanyag flakonban lévő, ismeretlen eredetű szeszes italon próbált túladni. Most laboratóriumban vizsgálják, káros-e a lefoglalt ital az egészségre.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó