2010. május 22., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 74. (937.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Árny-oldal
Sport
Hírszertár

München. Német lapértesülés szerint 2015-ig szóló szerződést ír alá a Bayern Münchennel Franck Ribéry, a bajor klub francia labdarúgója. A szerződés alapján évente bruttó 10 millió eurót fog keresni a játékmester. A szerződés már július 1-jével érvénybe lép, noha a jelenlegi megállapodás 2011-ig köttetett.

London. Gera Zoltán még mindig nem tette magát túl azon, hogy a Fulham a múlt szerdán kikapott az Atletico Madridtól az Európa Liga döntőjében, ám annak ellenére, hogy jövőre csak a Premier League-ben bizonyíthat, maradni akar Londonban, pedig az AS Roma is érdeklődik iránta. A 31 éves támadó úgy érzi, egyre jobb erőállapotban van, és reméli, jövőre legalább olyan jól megy majd neki a foci a Fulhamben, mint idén.

Buenos Aires. Elgázolt egy operatőrt, majd kiabálni kezdett a sérülttel Diego Maradona, a dél-afrikai világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.A 49 éves szakember épp a 23 fős keretének ismertetéséről szóló sajtótájékoztatóra érkezett, amikor az autóját körbevevő újságírók közül elütött egyet, majd a Reuters brit hírügynökség által megszólaltatott tanú szerint áthajtott a földön fekvő operatőr lábán.

Berlin. A Németországban zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokság legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzésén a címvédő Oroszország 5–2-re verte az olimpiai bajnok Kanadát, és bejutott az elődöntőbe. Hatalmas meglepetés lenne, ha a szbornaját a Svájcot 1–0-val búcsúztató Németország megállítaná a négy között. Rajtuk kívül a svédek és a csehek jutottak be az elődöntőbe, ők egymással találkoznak.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó