2010. május 22., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 74. (937.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Árny-oldal
Sport
Ünnepel a város

Gazdag programok közül válogathatnak azok, akik május 21–23 között részt vesznek a Beregszászi Városnapokon. Tegnap már a kora reggeli órákban sok árus döntött úgy, hogy összeszereli standját, kipakolja portékáját. A saslikot és más finomságokat készítők is rakták már a tüzet, hogy aki a főutcán óhajt reggelizni, megtehesse.

A szervezők az első nap gondoltak a kultúra szerelmeseire. A Kossuth téren felléptek a művészeti iskola növendékei, a délutáni órákban pedig motoros-találkozót rendeztek. Párhuzamosan az amfiteátrum területén is zajlottak a programok. Ott kiállítással egybekötött vásárra került sor. Az ünnepség nyitónapja a Kossuth téren rendezett ifjúsági diszkóval ért véget.

Ma tartották a Beregszászi Városnapok ünnepélyes megnyitóját. A program hagyományszerűen az iskolások felvonulásával kezdődött. A sport szerelmesei sem unatkozhattak, hiszen kis- és nagypályás labdarúgó-mérkőzések folytak a Barátság Stadionban.

Vidékünk előadói mellett külföldi és belföldi zenekarok és énekesek jöttek Beregszászba, hogy fellépésükkel emeljék a rendezvény színvonalát. Magyarországról Roberto, a mulatós masszőr, Serbán Attila musical-énekes, valamint Márió, a harmonikás, az ukrajnai előadók közül pedig a Made in Ukraine együttes szórakoztatja majd a városnapsorozat résztvevőit.

H. Cs.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó