2010. május 20., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 72-73. (935-936.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Medicina
Vitamin
Mozaik
Sport
Hírszertár

Bern. A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította a Bayern München és Franck Ribéry arra vonatkozó kérelmét, hogy enyhítse az UEFA által a francia játékosra kirótt hárommeccses eltiltást. Ribéry így már biztos, hogy nem léphet pályára az Internazionale elleni szombati Bajnokok Ligája-döntőben. A német csapat szakvezetője, Louis van Gaal eközben egy interjúban megerősítette, mindenképpen kitölti 2011-ig szóló szerződését.

Berlin. A Mercedes nem fellebbez Michael Schumacher 20 másodperces büntetése miatt, amelyet a német klasszis utólag kapott a hétvégi Monacói Nagydíjon – jelentette be hivatalosan a német istálló.

Anderlecht. A belga bajnok Anderlecht meghosszabbítaná magyar védője, Juhász Roland jövő nyáron lejáró szerződését – jelentette be Filipovics Vladan, a futballista menedzsere.

Asztrahány. Nyolcadik mérkőzésén a hetedik döntetlenjét játszotta Lékó Péter az asztrahányi sakk Grand Prix-tornán. A viadal honlapja szerint az ezúttal sötét bábukat vezető magyar nagymester a 42. lépésben egyezett meg a remiben az orosz Dmitrij Jakovenkóval. Lékó így továbbra is veretlen – hét döntetlennel és egy győzelemmel –, és 4,5 pontjával az élcsoportban áll.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó