2010. május 18., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 71. (934.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Házunk tája
Sport
Járási mustra
Elázott pályák

Az özönvízszerű esőzések és a pályák használhatatlansága miatt több mérkőzést is elhalasztottak a hétvégén a járási labdarúgó-bajnokságokban.

Ugocsában a teljes fordulót törölték, a találkozókat augusztus 8-ra halasztották. Ung- és Bereg-vidéken szintén több meccs elmaradt, csakúgy, mint a Munkácsi járásban. Ám így is akadtak izgalmak. A Beregszászi járásban a két listavezető, Badaló és a Beregszászi Zirka rangadóján 20 perccel a vége előtt 0–3-ról fordítottak a hazai badalóiak. A 3–3-as döntetlen azt jelenti, a járásban már nincs százszázalékos csapat.

Az ungvári járási első osztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának eredményei: Őrdarma–Linci 2–3, Kamjanica–Nevicke 0–1, Orihovica–Dubrivka 1–2. A Kincses–Szerednye, Csap–Nagydobrony és Nagyláz–Hudljovo mérkőzéseket elhalasztották. A másodosztály 3. fordulójának eredményei: Eszeny–Rát 3–0, Packanyovo–Onokóc 2–3. A Sislóc–Kereknye, Nagygejőc–Tiszasalamon és Jarok–Oroszkomoróc találkozókat elhalasztották.

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának eredményei: Badaló–Beregszászi Zirka 3–3, Vári–Bakos 1–0, Csetfalva–Nagybereg 2–1. A Gát–Bátyú, Jánosi–Gecse, Kovászó–Déda és Zápszony–Nagybégány mérkőzéseket elnapolták.

A munkácsi járási labdarúgó-bajnokság hétközi 8. fordulójának eredményei: Felsőkerepec–Rákos 0–1, Boboviscse–Sztrabicsevo 0–2, Lavki–Szernye 1–1, Makarja–Dercen 1–1, Sztanovo–Csinagyijevo 3–1, Kölcsény–Iványi 9–0, Kljucsarki–Alsókerepec 1–3. A Romocsnica–Nagylucska találkozót elhalasztották, Barkaszó szabadnapos volt. A hétvégi 9. forduló eredményei: Szernye–Makarja 4–0, Sztrabicsevo–Lavki 5–1, Iványi–Felsőkerepec 4–1, Nagylucska–Sztanovo 2–1, Csinagyijevo–Barkaszó 2–1. A Dercen–Kljucsarki, Alsókerepec–Romocsnica és Rákos–Boboviscse mérkőzések elmaradtak, a kölcsényi csapat szabadnapos volt.

Helyreigazítás: az előző járási mustránkban tévesen közöltük a Tiszaújlak–Tiszaújhely mérkőzés eredményét, helyesen: Tiszaújhely–Tiszaújlak 1–2. A járási szakszövetség tájékoztatása szerint múlt héten a Szőlősvégardó–Tiszapéterfalva találkozóról írtakkal ellentétben a péterfalvai csapat megjelent a találkozón. De mivel a házigazdák nem készítették elő megfelelően a játékteret, így nem léptek pályára. A szövetség ezek után 3–0-ás hazai vereséggel könyvelte el a találkozót.

Sz. S.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó