2010. május 15., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 70. (933.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Árny-oldal
Sport
Hírszertár

Asztrahány. Újabb remivel folytatta szereplését Lékó Péter az asztrahány sakk Grand Prix-tornán. Az első számú magyar nagymester 31 lépésben osztozott meg a ponton az azeri Tejmur Radzsabovval. A Grand Prix-viadal hatodik fordulójára vasárnap kerül sor, és az ismét a sötét bábukat vezető Lékó az orosz Szvidlerrel játszik.

Milánó. Bár Milánóban csak ma kezdik árusítani a belépőket a labdarúgó Bajnokok Ligája jövő szombati, madridi döntőjére, az Internazionale mintegy száz híve már csütörtök éjszakától a kijelölt jegyelosztó bank előtt sátorozik, hogy semmiképpen ne maradjon le az első, ötezres csomagról. A legolcsóbb belépő 155 euróba kerül.

Togó. Az Afrikai Labdarúgó Szövetség (CAF) törölte azt a korábbi határozatot, mely szerint a togói labdarúgó-válogatott négy évig nem vehet részt az Afrika-kupán, azaz a kontinens-bajnokságon.Togó visszalépett az idei, Angolában rendezett tornától, miután három halálos áldozatot követelő fegyveres támadás érte a viadalra tartó csapat buszát. A CAF akkor azért tiltotta el a csapatot, mert megítélése szerint a visszalépés az ország kormányának nyomására történt.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó