2010. május 15., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 70. (933.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Árny-oldal
Sport
Sötét percek
Iskolást gázoltak

A rahói járási Bilin községben a Munkács–Rohatin főútvonalon, egy rahói férfi Renault típusú személygépkocsijával elgázolt egy 15 éves lányt. Előzetes vizsgálatok szerint a sofőr elvesztette uralmát az autója felett, így sodorhatta el az iskolást. A sérültet a járási kórházba szállították, a járművezetőt előállították.

Célpontban az értékes maroktelefonok

Néhány nap leforgása alatt több értékes mobiltelefont is eltulajdonítottak. A Minaji utcán egy 35 éves ungvári lakost fényes nappal a számára elsőre ismerősnek tűnő férfi lopta meg. A rendőrség rövid idő alatt elkapta a tettest. Ugyancsak a megyeszékhely egyik közintézményében egy helyi orvostól lopták el Nokia 6700 típusú mobilját. Ilosván hatezer hrivnyás maroktelefont felejtett a város egyik parkjának lócáján a tulajdonosa. Mire észbe kapott, annak már csak "hűlt helyét" találta. Az utóbbi két esetben a rendőrség keresi az elkövetőket.

Drogdíleren kattant a bilincs

Csapon drogdílert fogtak a helyi rendőrség munkatársai. A 23 éves helyi kábítószer-terjesztőt rajtakapták, amikor egy ungvári lakosnak kínált Perventin nevű szintetikus drogot négyszáz hrivnyáért. A motozás során előkerült még hat gramm marihuána is. A díler ellen a rendőrség eljárást indított.

Fagylaltra fájt a foguk

A munkácsi járási Kölcsény (Kolcsino) nagyközségben raktárépületet törtek fel ismeretlen tettesek. Az épületben fagylaltkészítéshez és árusításhoz szükséges eszközök és alapanyagok voltak. A tettesek magukkal vittek 10 láda fagylalttölcsért, 120 csomag fagylaltalapanyagot, 80 kiló kávét és húsz csomag teát. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket.

Eltulajdonítottak egy "nindzsát"

A técsői járási Nyágova (Dobrjanszke) községben egy helyi lakos garázsából ismeretlen tettesek ellopták a kétezer dollár értékű Kawasaki Ninja típusú motorkerékpárt. A rendőrség keresi az elkövetőket.

Szex helyett...

Az ungvári rendőrség prostitúció és emberkereskedelem elleni ügyosztálya üzletszerű kéjelgést és kerítést leplezett le. A 23 éves nő az egyik ungvári szálloda 25 éves igazgatójának megbízásából egy 32 éves prostituáltat szervezett be. A légyotton rajtaütöttek a rendőrség emberei, a két nőt előállították.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó