2010. május 13., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 68-69. (931-932.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Medicina
Vitamin
Mozaik
Sport
Vitamin+: "Gyere és gyönyörködj"!

A Vitamin+ ifjúsági magazin júni-usra tervezett következő megjelenése alkalmával, igazodva az elmaradhatatlan nyári kirándulások, nagy természetjárások időszakához, kiemelt teret szentel vidékünk páratlan és csodálatos látnivalóinak, ezért pályázatot hirdet "Gyere és gyönyörködj!" címmel.

Ennek jegyében a Vitamin+ képzeletbeli utazásra hív! A mai modern technika világában, a rengeteg közösségi oldal révén bizonyára nagyon sok ismerősöd, távol élő barátod van a környező régiókban: Magyarországon, Felvidéken, Erdélyben, Vajdaságban, illetve másutt. Talán már fontolgatod is, hogy meghívod őket vendégségbe. Ne habozz, tedd meg, mutasd be szűkebb és tágabb környezetedet. Előtte pedig tervezd meg, mit szeretnél megmutatni. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Kárpátalján hova vinnéd el a más országból jött ismerősödet, barátodat, mit és miért mutatnál meg neki?

A legjobbnak, legeredetibbnek tartott pályázati munkát megje-lentetjük, szerzőjét pénzjuta- lomban részesítjük. Dolgozato- dat május 28-ig várjuk postacímünkre (Ungvár, Főposta, Pf.: 34/A), de elküldheted e-mailen is: vitamin.plussz@gmail.com

Kárpátalja első magyar nyelvű ifjúsági magazinját az interneten is olvashatod: http://kiszo.hhrf.org/vitamin-plussz.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó