2010. május 13., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 68-69. (931-932.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Medicina
Vitamin
Mozaik
Sport
Árulkodó filmek

A pároddal közös esti DVD-zés során, milyen műfajú filmet választasz szívesen? Vígjáték, akció, dráma vagy inkább a romantikus film áll hozzátok közelebb? Kedvenc darabotok nemcsak a személyiségetekről árul el sokat, de a kapcsolatotokra is rávilágít!

Vígjáték

Aki szeret nevetni, az optimista és minden helyzetet a jó oldaláról közelít meg. Ha ezt a kategóriát választottad, sokszor eszedbe jut, hogy az élet egy jó buli. Illik rád? Akkor megvan benned az a képesség, hogy a körülötted lévő emberek gondolatait eltereld gondjaikról. Azért találnak meg téged olyan sokan, mert tudod, hogyan kell másokat felvidítani. Egy vígjátékrajongóval randizol? Tuti, hogy kimutatja a valódi érzelmeit. Ugyanúgy, ahogy egyik pillanatról a másikra képes nevetésben kitörni, nem fogja vissza magát akkor sem, ha arról van szó, mit érez. Rólad is mindig tudni akarja, mi jár a fejedben.

Dráma

Az ilyen filmek összetettek és önelemzők – csakúgy, mint azok, akik szívesen nézik őket. Az ilyen emberek szeretik a szép dolgokat, gyakran járnak múzeumba és a könyvesboltok regényszekciójánál találják meg azt, ami igazán érdekli őket. Amennyiben te is drámarajongó vagy, jellemző rád, hogy minden apró dolgot a végletekig kielemzel – ami a partnerednek eléggé frusztráló lehet. Időről időre emlékeztesd magad, hogy nem kell mindent apró darabokra cincálni. Ha a társadra jellemzőek a fent említettek, garantált, hogy soha nem unatkozol mellette. Mivel a képzelőereje hatalmas, olyan társat szeretne maga mellé, aki olyan kreatív, mint ő. Csábítsd el úgy, hogy egyedi randi tippekkel állsz elő.

Akció

Ne aggódj, az, hogy szereted az akciófilmeket, nem jelenti azt, hogy vonzódnál a veszélyes dolgokhoz. Ezek a történetek az igazság kereséséről is szólnak. Valószínűleg fontos neked, hogy mindent tökéletesen csinálj. Jellemző rád az is, hogy rögtön a lényegre térsz, de vigyázz: ha azonnal kimondod a véleményed, lehet, hogy sokakat megbántasz. Ha a partnered ilyen típus, szeret a társaság középpontjában lenni. Értékelni fogja, ha hagyod, hogy beszélgessen és vitatkozzon a többiekkel, ezért engedj teret neki!

Romantikus

Akik rajonganak az érzelmekkel teli, romantikus filmekért, mindig a szívükre hallgatnak. Ők azok, akik elvállalnak egy rosszul fizető munkát csak azért, mert imádják csinálni. Főbb jellemvonásaik: a nyíltság és az empátia. Ha ez igaz rád, akkor az elfogadási képességed tesz téged igazi kinccsé. Emellett mások szükségleteit a sajátod elé helyezed. Légy egy kicsit önzőbb! Amennyiben ezek a dolgok a társadra jellemzők, biztos lehetsz benne, hogy emlékezni fog az apró dolgokra, például, hogy hol találkoztatok először, vagy hogy mit viseltél éppen akkor. Érzelmes és érzékeny dolgokra számíthatsz tőle.

KISZó-összeállítás

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó