2010. május 8., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 67. (930.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Hágón, határon túl
Gyökerek
Árny-oldal
Sport
Sötét percek
Alkoholmámoros harakiri

Egy 37 éves ungvári lakos sétált be a városi korházba szúrt alhasi sérülésekkel. Az orvosok ellátták, majd értesítették a rendőrséget. A sérült a kiérkező nyomozóknak elmondta, odahaza italozott, majd tisztázatlan okok miatt magába szúrta a konyhakést.

Viráglopáson érték

Az elmúlt hetekben közterületeken, parkokban egymást érik a növénylopások. Az ungvári járőrszolgálat egyik éjszaka egy 18 éves helyi lakost viráglopás közben ért tetten a Népek Barátsága (Druzsba Narodiv) téren. A gyanúsított a virágágyásban 38 szál tulipánnal le sem tagadhatta volna cselekedetét. Tervei szerint a zsákmányt a piacon értékesítette volna.

Vitték a "mackót"

A Nagyszőlősi járás egyik településén ismeretlen tettesek az éj leple alatt törtek be egy házba. Felfeszítették a bejárati ajtót, majd távoztak a hálószobában található széffel. Mint később kiderült, a "mackó" tartalma 2000 hrivnya, két felsőfokú diploma és egy jogosítvány volt. A rendőrök még keresik az elkövetőket.

A kertben állt meg

Visken egy 24 éves helyi lakos elvesztette uralmát IZS típusú motorkerékpárja felet és az út mellett fekvő ház kertjében landolt. A motoros és 20 éves utasa súlyos sérülésekkel került korházba. A baleset okát vizsgálják.

Autó égett

Munkácson egy VAZ-2114 típusú személygépkocsit gyújtottak fel. Az autó tulajdonosa egy 22 éves helyi diák, aki két éve lízingelte az autót. A kiérkező tűzoltók miután eloltották a lángokat, a kiégett autóban benzinszagú műanyag flakont találtak. Ennek alapján feltételezik, hogy gyújtogatás történt, a kár megközelíti a 25 ezer hrivnyát.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó