2010. május 6., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 65-66. (928-929.) szám
CímlapMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Publicisztika
Aktuális
Hágón, határon innen
Gyökerek
Medicina
Évgyűrűk
Vitamin
Mozaik
Sport
Ugocsában is elkezdődött

A hétvégén a Nagyszőlősi járásban is elrajtolt a pontvadászat, az Ungváriban pedig a másodosztály.

Nagyszőlős vidékén késéssel vette kezdetét a labdarúgó-bajnokság, de így is voltak hiányzói a hétvégi nyitó fordulónak. Ugocsában az igazolások elhúzódása miatt haladékot kapott a szakszövetségtől a tavalyi bajnok Nagykopányi FC, az FK Onok és az újonc FK Drotinci. Az elhalasztott mérkőzéseket az első kör végén pótolják.

Az első osztály után a hét végén a másodosztály pontvadászata is kezdetét vette az Ungvári járásban.

Bereg-vidéken papírforma-eredmények születtek. A szezonstart legnagyobb meglepetése, hogy az elmúlt években rendre dobogós Gáti FC továbbra sem szerzett még pontot. A badalóiak idegenben is parádéztak, eddig 16 góllal, százszázalékos mérleggel vezetik a tabellát.

A Munkácsi járásban már nincs makulátlan csapat. Vezet a Kölcsényi FC, míg a rákosiak felzárkóztak a második helyre, a tavaly még a megyei bajnokságban szereplő Iványi FC továbbra sem szerzett pontot.

Az ungvári járási első osztályú labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának eredményei: FK Nagyláz–Nagydobronyi FC 2–4, Őrdarmai FC–FK Kamjanica 0–8, FK Hudljovo–FK Szerednye 4–2, Kincsesi FC–FK Dubrivka 0–0, Csapi FC–FK Nevicke 4–2, FK Orihovica–FK Linci 0–0. A másodosztály 1. fordulójának eredményei: Tiszasalamoni FC–Ráti FC 6–1, Eszenyi FC–FK Onokóc 1–2, Sislóci FC–FK Jarok 3–0, FK Packanyovo–Oroszkomoróci FC 1–1. A Nagygejőci FC–Kereknyei FC találkozón a vendégek a játék vége előtt levonultak a pályáról, a szövetség vizsgálja az esetet.

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 3. forduljanak eredményei: Beregszászi Zirka–Dédai FC 3–0, Nagybégányi FC–Badalói FC 1–6, Kovászói FC–Gáti FC 3–1, FK Bakos–Beregi FC 2–2, Csetfalvai FC–Gecsei FC 1–3, Vári FC–Bátyúi FC 2–1, Jánosi FC–Zápszonyi FC1–0. Az élboly és az alsóház állása: 1. Badalói FC 9 pont, 2. Beregszászi Zirka 9, 3. Kovászói FC 9... 12. Bátyúi FC 1, 13. Gáti FC 0, 14. Csetfalvai FC 0.

A munkácsi járási labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának eredményei: Felsőkerepeci FC–Szernyei FC 2–1, FK Boboviscse–Derceni FC 1–0, FK Lavki–FK Makarja 2–0, FK Sztanovo–Iványi FC 7–0, Barkaszói FC–Rákosi FC 1–2, Kölcsényi FC–FK Sztrabicsevo 2–0, Alsókerepeci FC–FK Csinagyijevo 4–1, FK Kljucsarki–FK Nagylucska 2–1. Az élboly és az alsóház állása: 1. Kölcsényi FC 16 pont, 2. Rákosi FC 12, 3. FK Sztanovo 11... 15. FK Sztrabicsevo 4, 16. Felsőkerepeci FC 3, 17. Iványi FC 0. Szabadnapos volt az FK Romocsnica. A munkácsi járási kupát Alsókerepec nyerte, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte Kljucsarki (Várkulcsa) csapatát.

A nagyszőlősi járási labdarúgó-bajnokság 1. fordulójának eredményei: Nevetlenfalui FC–Forgolányi FC 3–1, Tiszaújlaki FC–Szőlősvégardói FC 6–1, Fancsikai FC–Nagypaládi FC 4–0, Egresi FC–FK Borzsavszkoje 1–1. Szabadnapos volt az FC "Gyula" Feketeardó.

KISZó-információ

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó