2010. április 29., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 63-64. (926-927.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Sportvilág
Elfogyott a muníció

Anyagi okok miatt nem utazik Krivij Rihbe a Szmart elleni kettős bajnoki találkozóra az Ungvári Kárpáti női kézilabdaegyüttese.

Az Ukrán Kézilabda Szövetség döntése alapján a mérkőzést kétszer 0–10-es eredménnyel és nulla ponttal jegyzik be a csapat neve mellé. Fordított a helyzet az ezt követő két bajnoki forduló esetében, amikor a Dnyiprjanka Herszon nem jön Ungvárra, s így a Kárpáti jut játék nélkül a négy bajnoki ponthoz. Az idény utolsó fordulójában lányaink Kijevben lépnek pályára a Szpartak ellen, május 10 és 11-én.

Fülöp a Manchester City kapujában

Az angol labdarúgó-bajnokság negyedik helyéért küzdő Manchester City-ben fejezi be az idényt Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa.

A manchesteri klub honlapjának beszámolója szerint a kölcsönben megszerzett Fülöp már a hétvégén, az Aston Villa ellen kapuba áll a Citynél. Roberto Mancini alakulatának első számú kapusa, Shay Given súlyos sérülést szenvedett a legutóbbi fordulóban, a tartalék hálóőr, Stuart Taylor pedig hosszú kihagyást követően még csak lábadozik. A manchesteri alakulat felnőtt keretéből a kapusok közül így csak a 23 éves feröeri Gunnar Nielsen bevethető.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó