2010. április 29., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 63-64. (926-927.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

London. Gera Zoltán a 33. azon a listán, amelyet a Daily Mail című brit napilap honlapja közölt az angol labdarúgó-bajnokság mostani szezonjának ötven legjobb játékosát rangsorolva. A 31 éves magyar támadónak a cikk írója szerint hatalmas szerepe van abban, hogy klubja, a Fulham nagyszerűen teljesít ebben az idényben, ráadásul bejutott az Európa Liga elődöntőjébe is. A korábbi ferencvárosi kedvenc többek között olyan játékosokat előz meg, mint John Terry (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Antonio Valencia (Manchester United) vagy éppen Luca Modric (Tottenham Hotspur).

Szpasszk-Dalnyij. Úszás közben aludna és enne a kínai Csang Csie, aki augusztusban vállalkozik egy maratoni rekordkísérletre. A Pekingi Sporttudományi Egyetem 23 éves edzőnője megszakítás nélkül 40 órát szándékozik az orosz határhoz közeli Hanka-tóban tölteni, hogy 80 km-t ússzon.

Athén. Egy görög parlamenti forrás szerint öt élvonalbeli futballklub érintett az európai szövetség (UEFA) által korábban bejelentett nemzetközi bundaügyben. Tanaszisz Plevrisz ellenzéki képviselő közölte: a Panthrakikosz, a PASZ Giannena, a Panioniosz, az Atromitosz és a Kavala neve merült fel az ügyben, s összesen huszonhét első és másodosztályú, illetve kupamérkőzést vizsgálnak az előző szezonból. A fogadási minták alapján az UEFA két találkozót enyhén gyanúsnak, egyet pedig rendkívül gyanúsnak minősített.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó