2010. április 29., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 63-64. (926-927.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Van Gaal tolmácsára vár

A németek a Bayernt ünneplik, van Gaal csapata védekezését emelte ki, de mindenkitől kapott dicséretet a Lyon elleni BL-elődöntőt klasszikus mesterhármassal eldöntő Ivica Olicnak. A Bayernnél az Intert várják, de nem félnek senkitől.

A csoportkörből, majd az egyenes kieséses szakasz mindkét korábbi párharcából csak továbbvergődött a Bayern München, az elődöntőben viszont vitathatatlan fölénnyel, esélyt sem adva ütötte ki az Olympique Lyont. A franciák a két meccsen helyzetekig is alig jutottak, a tartalékosnak mondott, végül mégis tökéletesen záró német védelem nagyon kevés levegőt hagyott a francia támadóknak, Ivica Olic pedig világklasszis teljesítményével eldöntött mindent a másik kapu előtt. A horvát csatár a létező legklasszikusabb mesterhármast érte el: jobbal, ballal, fejjel is betalált.

Van Gaal jobban örülne az Internek, és szerinte is az olaszok jutnak tovább. Érzelmi szálak kötik a Barcelonához is, aminek korábban az edzője volt, és ahol tolmácsaként, majd segítőjeként José Mourinho dolgozott a keze alatt.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó