2010. április 27., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 62. (925.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Járási mustra
Meglepetések nélkül

Elstartolt az ungvári járási labdarúgó-bajnokság első osztálya, a másodosztály a hét végén rajtol.

Papírforma-eredmények születtek a járási bajnokság első fordulójában: FK Dubrivka–FK Hudljovo 2–1, FK Linci–FK Nagyláz 1–1, FK Kamjanica–Csapi FC 4–1, FK Nevicke–FK Orihovica 2–0, Nagydobronyi FC–Kincsesi FC 2–0, FK Szerednye–Őrdarmai FC 1–0.

Botlott a Kölcsényi FC

Nincs már hibátlan csapat a munkácsi járási labdarúgó-bajnokságban.

Nem született meglepetéseredmény a hetek óta zajló munkácsi pontvadászat hétvégi, 5. fordulójában: FK Lavki–FK Kljucsarki 0–0, FK Makarja–FK Boboviscse 3–0, Derceni FC–Felsőkerepeci FC 3–0, Szernyei FC–Kölcsényi FC 1–1, FK Sztrabicsevo–Barkaszói FC 4–0, Rákosi FC–FK Sztanovo 1–1, Iványi FC–FK Romocsnica 1–5, FK Csinagyijevo–FK Nagylucska 3–0. Nincs hibátlan csapat a pontvadászatban, a Kölcsényi FC hétvégén döntetlent játszott, de 13 ponttal így is vezeti a tabellát, megelőzve a 10 pontos Makarját és a 9 pontos Sztanovót. A sereghajtók közül a megyei bajnokságból távozó Iványi, Felsőkerepechez hasonlóan, még nem szerzett pontot.

Elfogyott a csetfalvai csapat

Az elsőhöz hasonlóan a második forduló is izgalmas meccseket, parádés gólokat hozott a beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban.

A Zirka idegenben múlta felül Bakost, a gátiaknak a második fordulóban sem sikerült a pontszerzés. Nem mindennapi mérkőzés volt Dédában. A Csetfalvát fogadó hazaiak már 5–0-ás előnnyel vonultak szünetre, a második félidőben sorozatosan sérültek meg a vendégek játékosai, míg elfogyott a kispad, és a bíró a rendes játékidő befejezése előtt félbeszakította a találkozót. A 2. forduló eredményei: Gáti FC–Jánosi FC 0–2, FK Bakos–Beregszászi Zirka 0–2, Nagyberegi FC–Zápszonyi FC 5–0, Bátyúi FC–Kovászói FC 2–3, Dédai FC–Csetfalvai FC 5–0, Bégányi FC–Vári FC 2–0, Gecsei FC–Badalói FC 0–3 (technikai vereség, mivel a hazai csapat nem biztosított orvost).

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó