2010. április 27., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 62. (925.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Sportvilág
Tarolt a beregvidéki henger

A címvédő Beregvidéki FC ott folytatta, ahol abbahagyta.

A megyei labdarúgó-bajnokág hétvégi második fordulójában hazai pályán telt ház előtt lépett pályára a Beregvidéki FC. A címvédő ott folytatta a gólgyártást, ahol abbahagyta. Az első fordulóban hatot rúgtak a Medvigynek, most még eggyel megfejelve hetet gurítottak az ugocsaiaknak. A 2. forduló eredményei: Beregvidéki FC–Nagyszőlősi FC 7–0, Kőrösmezői Hoverla–Pisztraházai Meteor 1–1, FC Polena–FK Szerednye 1–2, Munkácsi FC–Ökörmezői Verhovina 4–1, FC Borzsava–Nagybocskói Jalinka 3–0, Rahói Kárpáti–Ilosvai Buzsora 0–0, Újdávidházai Medvigy–Viski FC 3–2.

Pontokat vesztett a Videoton

Botlott a Videoton, így a kiütéses győzelmet arató Loki két pontra megközelítette a listavezetőt.

Gól nélküli döntetlent játszott a Ferencvárost vendégül látó Videoton a Soproni Liga 24. fordulójában. A listavezető győzelmi kényszer alatt játszott – a nagy rivális Debrecen előzőleg ugyanis átgázolt a Rákóczin –, ráadásul a tavasszal még veretlen Ferencvárost látta vendégül. A tét rányomta bélyegét a találkozóra, melyen a hazaiak voltak a kezdeményezőbbek, de hol a vendégek kapusa, hol a léc állta útját a hálóba tartó labdának.

Eredmények: Debrecen–Kaposvár 5–1, Újpest–Paks 3–2, Kecskemét–Zalaegerszeg 2–2, Pápa–Honvéd 0–3, Videoton–Ferencváros 0–0, Győr–Nyíregyháza 2–1, MTK–Vasas 2–3, Diósgyőr–Haladás 1–3. Az élboly és az alsóház állása: 1. Videoton 54 pont, 2. Debrecen 52, 3. Győr 43... 14. Paks 23, 15. Nyíregyháza 19, 16. Diósgyőr 16.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó