2010. április 24., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 61. (924.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Sportvilág
Az utolsó szalmaszál

Sorsdöntőnek ígérkezik az FK Zakarpattya holnapi hazai, Metalurg Zaporizzsja elleni találkozója.

A hazai Premier Liga 27. fordulójában Igor Gamula együttese szó szerint élethalálharcot vív az élvonalban maradásért. Csapatunk vasárnap az Avangard-stadionban 13 órától (kijevi idő) a tabella 11. helyén álló Metalurg Zaporizzsját látja vendégül. Amennyiben nem sikerül itthon tartani a három pontot, akkor három fordulóval a finis előtt, valószínűleg végleg megpecsételődik a kieső zónában rekedt csapatunk sorsa, s ismét búcsúzik az ukrán élvonaltól. Babenkóék 4 pontra vannak lemaradva a bennmaradást érő 14. helytől.

Elmaradt a meglepetés

Az Ungvári Kárpáti női kézilabdacsapata azzal a titkos reménnyel utazott Lembergbe, hogy meglepetést okoz az anyagi nehézségekkel küzdő, de mégiscsak az előkelőnek számító, negyedik helyen álló Halicsanka otthonában.

Borisz Petrovszkij vezetőedző elképzelései sajnos nem jöttek be, mert ha szoros küzdelemben is, de lányaink mindkét találkozót elveszítették. Az első mérkőzést 31–29, a másodikat 35–32 arányban nyerte meg a Halicsanka.

A hét végén újabb kettős fordulóra kerül sor az élvonalban. Az Ungvári Kárpáti a korábbi sokszoros bajnokcsapatot, a jelenleg második helyen tanyázó Motor Zaporizzsja együttesét fogadja a Junyiszty Sportcsarnokban. Az első találkozóra tegnap lapzártánk után került sor, a másodikat ma délelőtt, 10 órakor (k.e.i.) játsszák.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó