2010. április 24., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 61. (924.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

Barcelona. Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi elnöke, aki szívproblémákkal küszködött. Az egykori spanyol sportvezető szülővárosában, Barcelonában tért örök nyugalomra.

New York. Megbukott a doppingvizsgálaton a 400 m-es férfi síkfutás aktuális olimpiai és világbajnoka, az amerikai LaShawn Merritt. Ezt Howard Jacobs, az atléta ügyvédje jelentette be, hozzátéve, hogy ügyfele egy recept nélkül kapható potencianövelővel akadt fenn, és elfogadta versenyzési jogának felfüggesztését. Merritt a szer használata miatt három ellenőrzésen is pozitív eredményt produkált, először tavaly októberben, majd decemberben, végül idén januárban.

Los Angeles. A tekintélyes Forbes magazin felmérése szerint még mindig David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott játékosa a legjobban kereső futballista a világon. A 34 éves középpályás az elmúlt évben körülbelül negyvenmillió dollárral gazdagodott, köszönhetően – fizetése mellett – többek között a Motorolával, az Adidas-szal vagy a Giorgio Armanival kötött szponzori szerződéseinek.

Valencia. A venezuelai rendőrség hivatalos bejelentése szerint cellájában öngyilkos lett a felesége meggyilkolásának vádjával letartóztatott korábbi profi világbajnok öklöző, Edwin Valero.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó