2010. április 24., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 61. (924.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Együtt kell tolni a járás szekerét

Olekszandr Ledida, a megyei közigazgatás elnökének jelenlétében Beregszászban került sor a járási közigazgatás új vezetőjének hivatalos beiktatására. Igor Szviscsoról elmondta: személyében nem egy újonc került a járás vezetőjének székébe, hiszen korábban már hosszú ideig tevékenykedett a közigazgatási apparátusban. Előbb a Beregszászi Járási Állami Közigazgatás elnökének tanácsadója, majd elnökhelyettese volt, később a megyei lakásgazdálkodási főosztályt irányította.

Munkatársai, kollégái energikus, talpraesett menedzserként ismerik. Az elmúlt években szerzett munkatapasztalata, illetve a járás szociális-gazdasági fejlesztésével kapcsolatos elképzelései azt mutatják, személyében megfelelő vezetője lehet a Bereg-vidéknek.

Ezen meggyőződésének adott hangot Volodimir Trikur leköszönő elnök, Csizmár Béla, a járási tanács elnöke, Bihari András, az önkormányzat költségvetési bizottságának elnöke, Gajdos István, Beregszász megyei jogú város polgármestere is. A felszólalók kifejtették: az új elnök mindenben számíthat támogatásukra.

Igor Szviscso rövid bemutatkozó beszédében azt ígérte: munkájára nem a nagy szavak, hanem a konkrét tettek lesznek a jellemzők.

Az elmondottakat összegezve Olekszandr Ledida elmondta: a pártok közötti érdekellentétek csak rövid ideig, a választások alatt "léteznek". Ezeket most felváltják a szürke, de dolgos hétköznapok, amikor szükség van mindenki tudására, erőfeszítésére, hozzáértésére, hiszen csak így, együtt lehet előrevinni a járás "szekerét", megoldani a tornyosuló problémákat.

H. Cs.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó