2010. április 24., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 61. (924.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Sötét percek
Marihuánát szívtak

Kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem elleni akció keretében tartóztatott le a rendőrség három fiatalt és a drogbarlangot üzemeltető negyvennégy éves férfit Beregszászban. A házigazda családi otthonában biztosított helyet és eszközöket a kábítószer-fogyasztáshoz. A két húsz év körüli fiatalember és tizenkilenc éves hölgyismerősük éppen marihuánát szívott az úgynevezett bulbulátor segítségével.

Puskát fogott falubelijére

Feljelentette falubelijét az egyik beregszászi járási település lakosa, mert az életveszélyesen megfenyegette. Ittasan puskát fogott rá és azt mondta, lelövi, mint egy kutyát. A rendőrök elkobozták a puskát.

Rossz játék volt

Agyrázkódással és koponyaalapi töréssel szállítottak be egy tizennégy éves kislányt a Munkácsi Megyei Gyermekkórház intenzív osztályára. Mint kiderült, a gyerek az iskolában a folyosói játszadozás közben sérült meg, amikor egyik osztálytársa fejbe kólintotta az iskolatáskával. Az esetet vizsgálja a rendőrség.

Késelt a vendéglátó

Szúrt sebekkel szállítottak kórházba két fiatalembert a megyeszékhelyen. Az orvosok értesítették a rendőrséget. A sértettek elmondása szerint meglátogatták Volodimir nevű ismerősüket, aki késsel támadt rájuk. A nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki ellen emberölési kísérlet alapos gyanújával indult eljárás.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó