2010. április 17., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 57. (920.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

Budapest. A háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor nyártól edzőként segíti Kemény Dénes szövetségi kapitány munkáját a magyar férfi vízilabda-válogatottnál.

Sao Paulo. Helyi sajtóértesülések szerint a Sao Pauló-i Morumbi-stadion egyáltalán nem felel meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elvárásainak, ezért még az is elképzelhető, hogy a FIFA vétót emel az ellen, hogy mérkőzéseket rendezzenek benne a 2014-es brazíliai világbajnokságon.

Liverpool. Tom Hicks és George Gillett, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool két amerikai tulajdonosa hivatalosan is megerősítette: szeretne megválni a súlyos adósságteher alatt nyögő, az idényben eddig messze a várakozások alatt teljesítő klubtól. Az eladási procedúra a hitelező bankok teljes támogatásával történik, a folyamatot Martin Broughton, a British Airways – amúgy elkötelezett futballrajongó – elnöke felügyeli, immár klubelnöki minőségben.

Athén. Több éves tárgyalások eredményeképpen ismét látogatható az első újkori, 1896-os olimpiai játékok helyszíne, a márványból épült Panathinaikó Stadion. Eddig a fehér márvány tribünök védelme érdekében tilos volt a belépés. A turisták azonban a jövőben körsétát tehetnek ott, miközben fejhallgatóikon kilenc nyelven hallgathatják az építmény történetét.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó