2010. április 17., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 57. (920.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Sötét percek
Becsapták az ügyfeleket

Nagy összegű csalás alapos gyanúja miatt indítottak eljárást az egyik ungvári székhelyű hitelszövetkezet vezetői ellen. A csalást a rendőrség szervezett bűnözés elleni osztályának nyomozói leplezték le. A szövetkezet vezetői 2006-tól két éven át egyszerűen ellopták a szövetkezeti tagok pénzét. Legkevesebb száznegyven személyt csaptak be és több mint nyolcmillió hrivnyát sikkasztottak.

Végzetes létrafokok

Rejtélyes körülmények között vesztette életét az egyik munkácsi járási cég negyvennégy éves alkalmazottja. A férfi a vállalat alkatrészraktárában járt szerencsétlenül, amikor az egyik felső polcról létrára állva akart levenni valamit. A mintegy három méteres magasságban azonban feltehetően megszédült és lezuhant. Olyan szerencsétlenül esett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Vendégségből a kórházba

Szüleivel ment vendégségbe nagyszőlősi rokonaihoz egy hatéves kislány, akit a mulatozó felnőttek felügyelet nélkül hagytak. A gyerek a családi ház emeleti részébe vezető falépcsőn játszadozott, ám egy óvatlan pillanatban megcsúszott a lakkozott felületen és legurult. Súlyos, életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó