2010. április 15., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 55-56. (918-919.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

London. Peter Hill-Wood, az Arsenal labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: a Barcelona legmagasabb rangú vezetői tettek ígéretet a közelmúltban arra, hogy a nyáron nem próbálják meg elcsábítani Cesc Fabregast, a londoniak katalán játékmesterét. Hill-Wood hozzátette: arra is ígéretet kaptak, hogy a Barca nem választ kerülőutat, hanem egyenesen hozzájuk fordul, ha egyszer mégis visszavásárolná neveltjét.

München. Karl-Heinz Rummenigge szerint Franck Ribéry a következő szezonban is a Bayern Münchent erősíti. A 27 éves francia szélsőnek jövő nyáron lejár a szerződése, amelyet eddig még nem újított meg. Lehetséges kérői között legtöbbször a Barcelonát és a Real Madridot emlegetik.

Barcelona. Az egyeztetést követően a spanyol profi futballistákat tömörítő szervezet lemondta a hétvégi fordulóra meghirdetett sztrájkot. Azért döntöttek így, mert a Spanyol Labdarúgó Szövetség, illetve a liga illetékesei olyan ígéretet tettek, amely szerint a totóbevételekből segítik azt a több mint 200 játékost, akiknek klubjuk még a tavalyi idényre járó bérrel tartozik. Sajtóértesülések szerint nyolc harmadosztályú csapat mintegy 4,1 millió euróval adós.

Minden jog fenntartva © 2010 Kárpáti Igaz Szó