2010. április 10., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 53. (916.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

BUDAPEST. Lemondott Tornyi Barnabás, a kiesésre álló DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője. Profizmust hirdettem, és igyekeztem úgy is vezetni a csapatot. Sajnálatos, hogy a klub vezetőiről ugyanezt nem mondhatom el. Meglehetősen furcsa módszerekkel dolgoztak ellenem, többek között drukkereket rendeltek ki az edzésre – panaszolta a neves szakember.

BUENOS AIRES. Diego Maradona szerint az Internazionalét irányító José Mourinho jelenleg a világ legjobb futballedzője. Az argentin szövetségi kapitány erről az olasz La Gazzetta dello Sportban megjelent nyilatkozatában beszélt. Úgy érzi, az Internazionale–Barcelona BL-elődöntő az edzők tekintetében is csúcstalálkozó lesz.

LONDON. A Gera Zoltánnal felálló Fulham 1–0-ra nyert a német bajnok Wolfsburg otthonában, így kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Európa Ligában. A negyeddöntő visszavágóinak további eredményei, dőlttel a továbbjutók: Standard Liege–Hamburger SV 1–3, Atletico Madrid–Valencia 0–0, Liverpool–Benfica 4–1. Az elődöntő párosítása: Hamburger SV–Fulham, Atletico Madrid–Liverpool.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó