2010. április 8., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 51-52. (914-915.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Sportvilág
Újabb siker kapujában a Beregvidéki FC

A múlt hét végén a negyeddöntők visszavágóival, lapzártánk után pedig már az elődöntőkkel folytatódott a megyei labdarúgó kupa.

A negyeddöntő visszavágóján a Szerednyei FC előnyös pozícióban látta vendégül a Beregvidéki FC-t. Csak úgy, mint a bajnokság utolsó fordulójában, ahol az első hely volt a tét, megint egy góllal bizonyult jobbnak a Vérke-parti gárda. További eredmények: Pisztraházai Meteor–FK Polena 1–3, Munkácsi FC–Zaricsevói Kolosz 3–0 (technikai vereség, a vendégek nem jelentek meg) Lapzártánk után az elődöntőben Beregvidéki FC–FK Polena és Munkácsi FC–Újdávidházai Medvigy találkozókat rendeztek.

Messi-parádé

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében Nicklas Bendtner góljával még továbbjutásra állt az Arsenal, de Lionel Messi 21 perc alatt lőtt mesterhármasával a Barcelona még az első félidőben fordított.

Messi negyedik góljával a BL góllövőlistáján is átvette a vezetést. Az elődöntőben az Interrel játszik a címvédő, miután a nap másik meccsén Sneijder szabadrúgásból szerzett góljával jutott tovább.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó