2010. április 8., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 51-52. (914-915.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

BUDAPEST. A tavaszt a harmadik helyről kezdő Újpest a kiesés ellen küzdő Haladástól is vereséget szenvedett, és a hatodik helyre csúszott vissza a tabellán. Az Újpest FC szerződést is bontott William McStay vezetőedzővel, s már Mészöly Géza irányítja a csapat felkészülését. A Soproni Liga 21. fordulójának eredményei: Szombathelyi Haladás–Újpest FC 1–0, Budapest Honvéd–Győr 0–0, Kecskemét–Lombard Pápa 2–2, Paks–MTK 0–2, Ferencváros–Kaposvári Rákóczi 0–0, Vasas–Diósgyőr 1–0, ZTE–Videoton 2–2. A Nyíregyháza–Debrecen találkozó elmaradt, mivel a nyíregyházi stadionban a világítótestek nem működtek. Az élboly és az alsóház állása: 1. Videoton 47 pont, 2. Debrecen 43, 3. ZTE 38... 14. Budapest Honvéd 22, 15. Nyíregyháza 18, 16. Diósgyőr 13.

KUALA LUMPUR. Hiába indult csak a harmadik pozícióból, Sebastian Vettel nagyszerűen kapta el a rajtot, és az első kanyar után az élre állt a Malajziai Nagydíjon. Később kiderült, hogy nagyszerű manővere győzelmet ért, ugyanis a továbbiakban gyakorlatilag senki sem veszélyeztette sikerét. A második helyen csapattársa, Mark Webber, a harmadikon a mercedeses Nico Rosberg végzett.

TORINÓ. Olaszországi lapértesülések szerint Jean-Claude Blanc, az idén sanyarú évet záró Juventus elnöke a visszalépését fontolgatja.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó