2010. április 8., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 51-52. (914-915.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
"Nem szeretném elölről kezdeni"

A szórakozás mellett az információszerzés, a hétköznapok ügyes-bajos dolgában való eligazodás is célja volt annak a nyugdíjas találkozónak, melyet a rafajnaújfalui klubban rendeztek.

A nyugdíjasok Fejes Sándor polgármesternek és Antal József járási képviselőnek tettek fel kérdéseket. A párbeszédekből végül egyfajta vitafórum kerekedett. Felvetették például, hogy az I. és II. kategóriájú nyugdíjasok és a háború gyermekei miért nem utazhatnak díjmentesen az autóbuszokon. De van ennél még nagyobb gond is: Beregszász és a félreeső Rafajnaújfalu között egyáltalán nem jár busz, így az ottaniak gyakorlatilag teljesen el vannak zárva a külvilágtól. A polgármester és a képviselő megígérte, hogy mielőbb megoldást keres a probléma rendezésére.

Az ügyes-bajos gondok után kellemesebb dolgok következtek. Antal József és Dudics István vállalkozók jóvoltából szeretetvendégségben részesültek az idős emberek. Ezután következett még egy meglepetés: ruhaneműkkel teli csomagok kerültek elő. Az ajándékokat Kovács Sándor szernyei vállalkozó ajánlotta fel.

Kép és szöveg: Hegedűs Csilla

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó