2010. április 1., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 48-49. (911-912.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

BUENOS AIRES. Kutyáinak egyike arcon harapta Diego Maradonát, az argentin válogatott volt futballklasszisát, jelenlegi szövetségi kapitányát, akit sürgősen meg kellett operálni. A támadás kedd hajnalban érte a világbajnokot Buenos Aires-i villájában. A gazzetta.it szerint sérülése nem súlyos, még aznap elhagyhatta a kórházat.

MIAMI. Nem jutott be a negyeddöntőbe a világelső Roger Federer a Miamiban zajló, keménypályás tenisztorna férfi versenyében. Az elsőként rangsorolt svájci a 16. helyen kiemelt cseh Tomas Berdychtől kapott ki három szettben.

STUTTGART. A mostani szezon végén – stílszerűen fogalmazva – kiáll a kapuból Jens Lehmann, a németek kiváló kapusa. "A családi tanács hozta meg a döntést" – közölte kedden a Stuttgart 40 éves hálóőre, aki a tervek szerint a Bundesliga utolsó fordulójában, május 8-án, a Hoffenheim ellen áll utoljára a gólvonalra. Lehmann azon a meccsen 22 éves pályafutás végére tesz pontot.

BUDAPEST. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a Ferencváros–Vasas bajnokin történt szurkolói rendbontások miatt félmillió forintra bírságolta meg az FTC-t. A ferencvárosiak visszaesőnek számítanak, így a következő két hazai bajnokijukon emelniük kell a rendezői létszámot, illetve saját költségen szövetségi ellenőrt kell fogadniu

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó