2010. április 1., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 48-49. (911-912.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Nyerteseink
"Csak a politika nem érdekel!"

A kétgyermekes családapa, Tóth Imre a munkácsi járási Beregrákosról érkezett szerkesztőségünkbe, hogy átvegye nyereményét, az elektromos kávéfőzőt a hozzá járó két porcelánbögrével.

– A fiam pécézte ki, hogy nyertünk. Nem tagadom, igencsak meglepődtem, hiszen már évek óta próbálkozom, akárcsak családom többi tagja. Fortuna még egyszer sem mosolygott ránk. Most megtörtént, így mától kezdve finom kávé mellett olvassuk majd a Kárpáti Igaz Szót.

– A csésze feketeét szereti jobban vagy az újságot?

– Ha azt válaszolnám, hogy a lapot, azt hinnék, hízelgek. Pedig ez az igazság. Huszonegy évig voltam gépkocsivezető, ám mostanában már csak idénymunkákat vállalok. Építkezéseken tetőt rakok, nyílászárókat állítok be stb. Majd az egész országot beutaztam. Az újságot mindig magammal vittem, s amikor pihentem, előkerült a lap, olvasgattam, megnyugtatott. Leginkább a történelmi tárgyú cikkeket szeretem és Balla László tárcáit, meg persze, az autózással kapcsolatos írásokat. De jöhet a sport is. Csak a politika nem érdekel! Azt sehogyan sem tudja bevenni a gyomrom...

Kép és szöveg: Nigriny Szabolcs

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó