2010. március 30., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 47. (910.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Hírszertár

YAMOUSSOUKRO. Az Elefántcsontparti Labdarúgó-szövetség (FIF) hivatalosan is bejelentette: a nyári világbajnokságon Sven-Göran Eriksson irányíthatja a válogatottat. Eriksson az Afrikai Nemzetek Kupáját követően menesztett Vahid Halilhodzictól veszi át a szakmai munka irányítását.

DETROIT. Hatalmas meglepetés született Detroitban a nagyközépsúlyú Szuperhatok tornáján: Andre Dirrell győzött, ellenfelét, Arthur Abrahamot a 11. menetben leléptették. Az utolsó előtti felvonásban a michigani bunyós elcsúszott, Abraham pedig megütötte. Valószínű, hogy Dirrell tudta volna folytatni a mérkőzést, de nem tette, Abrahamot így diszkvalifikálták. A pontozóknál az amerikai vezetett, Abraham elvesztette veretlenségét.

TORINO. Az Eb-győztes Sebestyén Júlia befejezte pályafutását. A 28 éves magyar versenyző öt helyet rontott a szombati kűrben, így a 15. helyen zárta élete utolsó versenyét, a torinói világbajnokságot. A 2004-ben Európa-bajnok, a vancouveri olimpián 17. magyar versenyző kűrjét 91,56 pontra értékelték a pontozók.

BADEN. Az U17-es magyar válogatott a Németország elleni vereség után hétvégén az első körben a hazai csapatot 2–1-re verő Szerbiával mérkőzött a Svájcban rendezett Eb-selejtező elitkörében. A magyar csapat – amely Tar Zsolt kiállítása miatt a 29. perctől emberhátrányban futballozott – gólnélküli döntetlent ért el. Így, függetlenül a svájciak elleni utolsó mérkőzéstől, biztossá vált, hogy búcsúzik a kontinensviadaltól.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó