2010. március 27., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 46. (909.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívumÉlet-JelVitamin+ Főszerkesztő
Erőszak a diszkóban

Az éjszakai szórakozóhelyek vonzzák a léha, amorális életvitelű embereket. A könnyűvérű nőcskék, egyszeri kalandra vágyó férfiak egymásra találásával nincs is semmi baj. A gond akkor támad, amikor a szexuális kapcsolat a másik fél beleegyezése nélkül történik. A kései órákban bárokba, klubokba látogató hölgyek gyakran ki vannak téve a zaklatás veszélyének.

Nemrég két húsz év körüli lány tért be az egyik éjszakai mulatóba, hogy megünnepeljék egyikük születésnapját. A csinos, kísérők nélküli lányok vonzották a férfitekinteteket. Néhányan megpróbáltak szóba elegyedni velük, de ők nem álltak kötélnek. Így az erősebb nem képviselői tovább nem is kísérleteztek. Ám, mint kiderült, néhányan mégsem tettek le a lányokkal való ismerkedésről.

A barátnők taxira vártak, amikor egy autó állt meg mellettük. A három férfi bekényszerítette őket a járműbe, majd egy elhagyatott helyen mindkettőjüket megerőszakolták. Ám ekkor sem engedték el őket, hanem egy motelben szobára vitték a lányokat. Hajnalig hancúroztak velük.

Az egyik hölgy másnap feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók elő is állították a gyanúsítottakat, akik mindent tagadtak. Ekkor jött a vargabetűs fordulat, a barátnők váratlanul visszavonták a feljelentést.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó