2010. március 18., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 40-41. (903-904.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Játszótér
Dominika, a tinikirálynő

Talán nincs is olyan kislány, aki ne ábrándozna arról, hogy legalább egyszer végigmegy a kifutón és divatosabbnál divatosabb ruhákat reklámozhat. A modelleket mindenki szépnek, sikeresnek látja, rájuk szeretne hasonlítani. A nagydobronyi Fejer Dominikával sincs ez másként. Bár még csak tizenkét éves, szülei támogatásával máris kipróbálhatta magát a világot jelentő deszkákon.

– Anyukám húga Nyírhegyen él, ő figyelt fel egy modellügynökség hirdetésére. Úgy döntöttünk, benevezünk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei versenyre, amit meg is nyertem. Bekerültem a döntőbe, s ott ismét sikerem lett, így a Mini and Tini országos szépségverseny első helyezettje lettem. Ezzel részt vehetek az idei Tinisztár kerestetik vetélkedőn, valamint lehetőséget kaptam egy személyre szabott honlap elkészítésére – meséli a kislány.

Dominika itt nem szeretne megállni. A kislány, aki volt már az iskola és szülőfaluja szépségkirálynője, sőt portfóliót is készítettek róla, azt tervezi, a jövőben sem szakít a szépségiparral. Anyukájával kaptak egy ügynökséglistát és abban reménykednek, hogy felkérik majd olyan castingokra, melyeken szívesen részt vennének.

– Jó lenne egy tévés reklámban vagy egy sorozatban szerepelni – ábrándozik Dominika, de azért a tanulásról sem feledkezik meg. Azt mondja, gyermekorvos akar lenni.

Szabadidejében a nagydobronyi Hímes együttesben táncol. Szívesen sportol, elsősorban síelni, úszni, korcsolyázni szeret. Példaképe Hana Montana. Jó lenne olyan sikeresnek lenni, mint amilyen az amerikai tinisztár. Imádja a rántott húst és a spagettit, a ruhák közül az elegáns viseletet kedveli. A rózsaszín és a kék szín a kedvence, az állatok közül a cica és a kutyus áll legközelebb a szívéhez. Az egészséges önbizalommal felvértezett tinilány azt ígéri, sikerei révén még hallunk felőle.

Magyar Tímea

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó