2010. február 27., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 31. (894.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sportvilág
Öngyilkosság az iskolában

Az egyik alkalmazott bukkant rá annak a tizennégy éves fiúnak a holttestére, aki Beregszász egyik középiskolájában önkezűleg vetett véget életének. Az ötödikes gyerek a tanintézet kazánházában a csövek egyikére a dzsekije ujjából formált hurokkal akasztotta fel magát. Értesülésünk szerint korábban lopás miatt több alkalommal meggyűlt a baja a rendőrséggel.

Szerény postarablók

Abban a reményben törtek be ismeretlenek több técsői járási település postahivatalaiba, hogy még ott vannak a kifizetetlen nyugdíjak, szociális juttatások. Az első helyen nem találtak semmit, majd a következő helyszínen sem jártak szerencsével. A rablók végül Dulfalván (Dulovo) tettek szert 327 hrivnya készpénzre.

Kislányával járt lopni

Az ungvári rendőrök akkor csípték fülön a tizenkét éves lányt, amikor az a városi vízelvezetők ellopott védőrácsait próbálta elrejteni. A vizsgálat során kiderült, hogy a gyereket az apja vette rá a bűncselekményre. Az egyik szervizállomás területéről például az apa szedte fel, majd lányával vitette el a csatorna kilenc darab öntöttvas záró fedelét. A férfi ellen lopás és kiskorú bűnre csábítása címén indult eljárás.

Álkulcsos betörő

Jelenleg előzetes letartóztatásban van az a negyvenöt éves nagyszőlősi asszony, akit egy ungvári vállalkozó otthonának kifosztásával gyanúsítanak. A nő a háziak távollétében álkulccsal hatolt be a lakásba, ahol pénz és ékszerek után kutatott. Végül 350 euróval, 4000 hrivnyával, valamint a családi aranyékszerekkel távozott. A nyomozók a gyanúsítottnál megtalálták a lopott ékszerek egy részét.

Doneck megyében öltek

Gyilkosság alapos gyanújával vettek őrizetbe a Doneck megyei rendőrök két kárpátaljai férfit. A huszonnyolc és negyvenkilenc éves ungvári lakosok ötvennyolc éves szállásadójukat verték agyon. A letartóztatottak állítása szerint az asszony túl sokat kért az albérletért, ezért bántalmazták. Nem akarták meggyilkolni, de sajnos úgy sikerült...

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó