2010. február 23., kedd Országos közéleti lap VI. évfolyam, 28. (891.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Zaki-győzelem a Loki ellen

A Metalurg Doneck elleni hétvégi tavaszi bajnoki rajt előtt lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az FK Zakar-pattya labdarúgócsapata. A téli alapozás harmadik, utolsó fázisát Debrecenben töltő ungvári alakulat a vendéglátó DVSC-TEVA ellen hangolt a szombati hazai nyitányra. Sikeresen.

Igaz, sokat levon a magyar bajnok elleni 1–0-ás siker értékéből az a tény, hogy Herczeg András, a hajdúságiak mestere gyakorlatilag második csapatát szerepeltette Igor Gamula tanítványai ellen. A magyar bajnok legjobbjai közül csak Szélesi, Szakály, Dombi és Kiss szerepelt, ellenben Polekszics, Bodnár, Mészáros, Czvitkovics, Varga, Rudolf és Coulibaly nem kapott szerepet a Zaki ellen. A Platonov 27. minutumban szerzett találatával győzni tudó ungvári együttes a következő összeállításban játszott: Babenko – Gibaljuk, Hausi, Bolohan (Sendrik), Leandro – Rajcevic, Pla-tonov, Mikuljak, Ruben Gomes, Ivanov (Malis) – Davidov. Kisebb sérülés miatt a szakvezető nem számíthatott Trisovic és Zotov játékára.

Mint arról előző számunkban beszámoltunk, a február 27-én kezdődő tavaszi folytatást a tabella 15. helyéről váró Zaki hat új játékost – Hausi, Gibaljuk, Rajcevic, Ivanov, Malis, Alekszejev – igazolt a téli szünetben. Ugyanakkor a legutóbb a svájci élvonalbeli Aarau színeiben futballozó, moldáv Szergej Alekszejevvel váratlanul gondok adódtak. A termetes csatárról az azeri Nyeftcsi Baku vezetői azt állítják, hogy a játékos velük is aláírt egy szerződést. Ügyében egyelőre patthelyzet alakult ki.

D. Gy.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó