2010. február 13., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 23. (886.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét percek
Elkobozták a cukrot

Hatvankilenc zsák Magyarországról származó cukor, harminc gázkonvektor és tizennyolc külföldön gyártott televíziókészülék volt annak az ivano-frankivszki rendszámú tehergépkocsinak a rakterében, melyet az adórendőrség munkatársai tartóztattak fel Ungvár külterületén. A gépkocsi vezetője nem tudta igazolni a mintegy negyedmillió hrivnya értékű rakomány legális voltát, ezért a hatóság a járművel együtt elkobozta azt.

A DVD-t vitték el

Tolvajok jártak egy mezővári család otthonában. A háziak megdöbbenve tapasztalták, hogy a lakásból eltűnt a DVD-készülék. A rendőrök kiderítették, a tolvajok tizennégy éves helybéliek voltak, akik a nyitva felejtett bejárati ajtón besurranva emelték el a lejátszót.

Ablakon át az iskolába

Az éj leple alatt az ablakon át hatoltak be ismeretlenek az egyik ilosvai iskolába. A betörők egy televíziókészüléket, DVD-lejátszót, három futball-labdát és más műszaki cikkeket vittek el. A betörést felfedező tanárok értesítették a rendőrséget, de az elkövetőket még nem sikerült megtalálni.

Országos körözés alatt állt

Kijevben fogták el azt a fiatal kárpátaljai roma nőt, aki ellen több rendbeli csalás és lopás miatt országos körözés volt érvényben. A nő hipnotikus képességeit kihasználva hatalmába kerítette, majd kifosztotta kiszemelt áldozatait. Lebukásakor éppen férfiaknak ajánlott fel szexuális szolgáltatást. A pásztorórára azonban nem került sor, mert a nő kirabolta és faképnél hagyta a megbolondított egyéneket. Ezúttal azonban nem volt szerencséje, mert a rendőrök karjaiba futott.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó