2010. február 11., csütörtök Országos közéleti lap VI. évfolyam, 21.-22. (884.-885.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Pályázati felhívás!

A Vitamin+ próbaszámában pályázatot hirdetett "Az érvényesülés lehetőségei Kárpátalján" címmel.

Véleményedre, gondolataidra, tapasztalataidra vagyunk kíváncsiak a téma kapcsán. Például arra, hogy szerinted milyen kitörési lehetőségei vannak vidékünkön egy magyar fiatalnak? Meglátásod szerint szülőföldön maradva mit hozhat számunkra a jövő? Mihez érdemes kezdeni, mivel arathatsz sikert, áttörést, biztosíthatsz stabil hátteret magadnak, majd családodnak? Eleve, mikor alapítanál családot? Városban vagy vidéken laknál-e szívesebben? Írd le, van-e már konkrét jövőképed, mihez akarsz kezdeni tanulmányaid végeztével. Célirányos-e a pályaválasztásod? Az is érdekel bennünket, hogyan ítéled meg az ukrán nyelv használatának, ismeretének szükségességét?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresd a választ rendhagyó dolgozatodban, aminek a terjedelme lehetőleg ne haladja meg a négy gépelt oldalt. A legjobbnak, legeredetibbnek tartott pályázati munkát pénzjutalomban részesítjük. Emellett további ajándékokat sorsolunk ki a beérkezett dolgozatok készítői között. Az arra érdemes fogalmazásokat terveink szerint meg is jelentetjük.

Ifjú betűvetők!

A Vitamin+ várja a szépirodalomhoz magukban tehetséget érző fiatalok jelentkezését is.

Amennyiben írtál már verset, novellát vagy más irodalmi szintű alkotással próbálkoztál, ám eddig nem merted megmutatni senkinek, most ne habozz tovább! Húzd elő a fiók mélyéről. Ezzel nem veszítesz semmit, egy próbát feltétlen megér. Amennyiben eddig csak tervezgetted a betűvetést, most itt az alkalom, hogy megvalósítsd elképzeléseid.

A beküldött alkotásokat hozzáértő zsűri bírálja el, s ha akad közte "remekmű", azt leközöljük, s kiemelt tiszteletdíjban részesítjük.

Itt a kiváló alkalom, hogy a nagyközönség előtt is megmutasd magad. Határidős megkötés nélkül várjuk a jelentkezéseiteket. A beküldött művek mellé csatoljatok egy rövid bemutatkozást is.

Munkáitokat beküldhetitek levélben a 88000 ???????, ??????????, ?/?: 34/A postafiókcímre, valamint e-mailben a vitamin.plussz@gmail.com címre. A borítékra írjátok rá: Vitamin+ !. Honlapunkon http://kiszo.hhrf.org/vitamin-plussz többet megtudhatsz rólunk és szemezgethetsz az első lapszám anyagaiból is.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó