2010. január 23., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 11. (874.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Császlóci olvasónké a fődíj

Az elmúlt hetekben nap mint nap szelvények tucatjai árasztották el postafiókunkat, borítékokban úszott a szerkesztőség.

Rendszeres olvasóink megszokhatták, az előfizetéssel nem csak egy naprakész, objektív sajtótermék landol heti három alkalommal postaládájukban, de lehetőséget is kapnak a nyerésre havi és féléves tárgynyeremény-játékainkon. Örömünkre szolgál, hogy közel kétezer, a Kárpáti Igaz Szó féléves előfizetését igazoló szelvény érkezett címünkre.

Csütörtöki sorsolásunkon huszonnyolc értékes ajándék és természetesen a fődíj, a színes televízió talált gazdára. Fortuna legtöbbször a nagydobronyiakra és tiszapéterfalvaiakra mosolygott. A téli tárgynyeremény-sorsolás fődíjat érő nyertes szelvényét a "borítékhegyből"főszerkesztőnk, Kőszeghy Elemér húzta ki. A vakszerencse most Sárai Margit császlóci olvasónknak kedvezett.

Valamennyi nyertesünknek szívből gratulálunk!

Ám azoknak sincs okuk a kesergésre, akiket ezúttal elkerült Fortuna, hiszen beküldött szelvényeik révén tovább játszhatnak egész évben tartó havi sorsolásainkon. Amennyiben egy évre fizették elő az igazi Kárpáti Igaz Szót, természetesen részt vesznek nyári nyereményjátékunkon is, s nem maradnak ki a havonta sorra kerülő húzásokból sem.

Akik pedig most kaptak kedvet a játékhoz, nem kell mást tenniük, mint előfizetni lapunkat, az ezt igazoló szelvény másolatát pedig elküldeni címünkre (Ungvár, Főposta, Pf. 34/A). Ne feledjék, lapunk nevét csakis magyarul kell feltüntetni a szelvényen. Ahány hónapra előfizetik, annyiszor tehetik próbára szerencséjüket.

Ezúton mondunk köszönetet szponzorainknak, mindazoknak, akik felajánlásaikkal hozzájárultak nyereményakciónk sikeréhez. A nyertesek, a játékban részt vevők és a szponzorok listáját lapunk 6., 7. oldalán találhatják.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó