2010. január 16., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 7. (890.-891.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Sötét percek
Tíz nap bűnügyi mérlege

Megyénkben az év első tíz napja során 156 bűncselekményt regisztrált a rendőrség, melyek közül 99-nek sikerült elfogni az elkövetőit. A bűntettek között első helyen szerepelnek a lopások, betörések, de akadtak kábítószerrel és lőfegyverrel való visszaélések éppúgy, mint közlekedési kihágások. A közlekedésrendészet járőrei 1294 KRESZ-sértőt füleltek le, akik közül 174-en ittasan vezették gépjárművüket. A legtöbb bűncselekmény, szám szerint 51, január kilencedik napján történt.

Elvitték a trezort

Ungváron egy vállalkozó üzletébe törtek be az éj leple alatt. A Lehoczky utcában lévő, riasztó berendezés nélküli boltba a bejárati ajtó feltörése révén jutottak be az elkövetők, akik a páncélszekrényt vitték magukkal. A károsult állítása szerint a trezorban 22 000 hrivnya készpénz volt.

Kirabolták a nyugdíjas otthonát

Munkácson egy nyugdíjas asszony jelentette be lakása kirablását. Mint azt a helyszínelő nyomozók megállapították, a betörő a portán lévő garázs felől jutott be a házba. Leszerelte az ablak védőrácsát és kivágta a keretéből az ablaküveget. Tekintélyes zsákmánnyal, egy Koczka András-festménnyel, arany ékszerekkel, 4800 dollárral, 12 000 hrivnyával és egy mobiltelefonnal távozott.

Szünetelt a gázszolgáltatás

A megyeszékhely közelében lévő Homokon csaknem egy napon át szünetelt a gázszolgáltatás. A lakosságnak okozott bosszúságért az a gépkocsivezető felelős, aki elvesztette uralmát Daewoo-ja felett, az útszélen lévő nyomásszabályzónak hajtott és súlyosan megrongálta a berendezést.

Cserbenhagyta áldozatát

Az idei év első cserbenhagyó gázolóját fogták el a beregszászi rendőrök. A Mercedes személygépkocsival közlekedő 21 éves beregszászi lakos három kerékpárost ütött el Alsóremete belterületén. Az elgázolt személyek közül egy hatvanéves férfi szörnyethalt, két huszonéves személyt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A cserbenhagyó autóját hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó