2010. január 9., szombat Országos közéleti lap VI. évfolyam, 191. (864.) szám
CímlapHírekMagunkrólLinkekHirdetésArchívum • Élet-Jel 2009: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Főszerkesztő
Hírszertár

DEBRECEN. A Bajnokok Ligájában szerepelt Debrecen legpiacképesebb futballistája, Rudolf Gergely hosszabbítana a Lokival, a klub azonban inkább jó pénzért túladna rajta.

NEW YORK. Kilenc órán keresztül tárgyaltak, mégsem tudtak megegyezni a menedzserek, így szinte biztosan elmarad a világ jelenlegi két legjobb ökölvívójának, Manny Pacquiaónak és Floyd Mayweather Jr.-nak tavaszra tervezett mérkőzése.

TIRANA. Kibéreli a Real Madridot január 20-ra az albán milliárdos Rezart Taci. A sztárklub gálameccset játszik Tiranában a helyi Gramozi Ersekával. A spanyolok gázsija 2,5 millió euró.

LONDON. Az olasz Laziót erősítő argentin támadó, Mauro Zárate ügynöke, José Alberto Coppola angol újságíróknak elmondta, az Arsenal 40 millió euróért szerződtetni kívánja a 22 éves futballistát.

JAKARTA. Nem mindennapi közjáték zavarta meg az Indonézia–Omán labdarúgó-mérkőzést, amelyre a 2011-es Ázsia-kupa selejtezőjének B-csoportjában került sor. Csapata gyenge teljesítményét látva egy csalódott hazai szurkoló a találkozó utolsó perceiben beszaladt a pályára, bevezette a labdát az ellenfél tizenhatosára, majd kapura lőtt, ám a kapus védett.

WINNIPEG. Az 1988-as calgaryi téli olimpián híressé vált brit síugró, Eddie "a Sas" Edwards is futott a február 12-én kezdődő vancouveri ötkarikás játékok lángjával a kanadai Winnipegben.

BARCELONA. A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó IFFHS szervezet a Barcelonával hat trófeát begyűjtött trénert, Josep Guardiolát választotta 2009 legjobb futballedzőjének.

Minden jog fenntartva © 2009 Kárpáti Igaz Szó